Popüler Konu Jilet izi giderme

kızlar bende merak ediyorum Cengiz Beye ameliyat olan en eski kim burada şuanki durumu nedir kaç ay olmuştur resim göremezmiyiz,ayrıca olan arkadaşlar bilgi ricasıdır,bacaktaki görüntü nasıl oluyor koldakiyle aynı oranda mı,daha az belirgin mi?cevap vereceklere şimdiden tşk ederim.

amelıyat olalı 6 7 ay oldu. mutluyum acıkcası. bacagımdakı iz yavaş yavaş gecıyor.koluma yogunluktan bakamıyorum bıle ama ıyı durumda bence

merhaba elftt cengiz beye gerçekleştirdiğin ameliyatın hakkında bilgi rica ediyorum senden... ameliyatı lokal anestesi ilemi oldun öyleyse eğer hissettinmi acı yada herhangi birşey?beni lokalle yapacakmış alan küçük olduğu için (4cm lik bir alan sol kolda) ...daha önce farklı bir ameliyat geçirdim ben fakat genel anestesi olmuştu ilk defa lokal anestesi alacağım kesip biçme esnasında birşeyler hissedecek miyim merak ediyorum ve en önemlisi bu ameliyat sonrası durumum nasıl olacak ağrı sızı vb.olacakmı rahat geçermi ilk gece hastanede kalacağım,şişlik morluk ağrı yanma oluyor mu ,halsizlik oluyor mu,riski var mı gece rahat uyuyabildin mi,çok soru sordum kusura bakma ne olur,ama bunları merak ediyorum,ilerleyen günler için ise beni nasıl bir süreç bekliyor 6-7 ay olmus sen ameliyat olalı eğer mümkünse resimlerini gönderebilir misin cevap verir yardımcı olursan çok sevinirim,şimdiden tşk ederim sevgilerle görüşmek üzere...

merhaba . ben lokal anestezi ile amelıyat oldum. Ben amelıyattan once hıcbır sey hıssetmek ıstemıyorum dedım. o yuzden bana bir iğne yaptılar. Amelıyathaneye gırdıkten bırkac sanıye sonra uyudum. Amelıyat bıttıgınde uyandım.Bir gece kalıyorsun zaten. Ağrı kesiciler yapıldığı için ağrım sızım olmadı.Amelıyattan sonrada agrım sızım hıc olmadı . Acı eşiğim yüksek oldugundan olsa gerek :) çok rahat geçti herşey.Suan resım yollayamam ama bırkac hafta sonra maılınıze atabılırım:)bu arada ılk hafta kolumda kocaman alcı oldugu ıcın yatarken zorlandım ama alcılar cıkınca cok rahatladım

cevabın için çok tşk ederim elftt ben de bugün ameliyat oldum ve çok güzel geçti,şuan hiç ameliyat olmamış olmamış gibiyim en ufak bir ağrı sancı yokherkes korkmadan olabilir :)cengiz beyde çok ilgiliydi herşeyle ilgilendi ameliyat öncesi ve sobrası şuan dahil kendimi çok iyi ve rahat hissediyorum kolum bacağım sarılı şua ama en ufak bir sıkıntım yok cengiz beyde çok başarılı geçtiğini smyledi sağolsun ameliyathanedeyken kendi telefonuyla resmini çekti odaya çıktığımızda gösterdi herşey olumlu:)merak edenler için benimki 4,5-5 cm lik bir alandı,şşimdi zamanla iyileşecek artık sabırla bekleyeceğim,görüşmek üzere...

canım geçmiş olsun sen yarı yarıya kurtuldun sayılır şimdi sadece sabredip bekliceksin. darısı bizim başımıza inşallah.

kızlarr kimse yok ama ben yinede yazmak istedim, bugün tam 1 hafta oldu ameliyat olalı zaman ne çabuk geçiyor,kaşınıyorum ayrıca ama dayanmam lazım...

Merhaba,

bende ankaradayım, ve uzunca bir süre buna çözüm bulacak doktor arastırması yaptım. Prf. Dr. Seher Bostancıyı bi tanıdık vasıtasıyla buldum. iyiki de gitmisim, sağ kolumdaki izler neredeyse kaybolmak üzere, ameliyatsız bir çözüm benimki, uzun bir sürec ama hemen geçmesini bekleyeceksen, sabırsız olacaksan başlamaman gerekir. ama yok sabırlıyım yapabilirim dersen kesinlikle git seher hanıma. konusunda uzman birisi. ve ne yapılabileceğini en net söyleyen birisi, para ugruna sana olmayacak vaatlerde bulunmuyor en azından. çok sükür ben memnunum, sen de kalırsın umarım.

bu arada arkadaslar koluma dövme yaptırmıstım, simdi lazerle sildiriyorum,
bir süre sonra dövmenin ilk halini ve son halini gösteren resimleri ekleyeceğim :)
jilet izlerinin üstüne utanıp dövme yaptırıp, sonra da pisman olanlar varsa benim gibi, onun da çözümü var :)

Ah ah gençlik hatalırının bedelini nasıl ödüyoruz (

Kızlar bu cengiz beyin ameliyatının üstüne ek olarak tedavi amaçlı arnavut kremi(civalı krem)kullanana var mı,sanki bir ara dorope araştırıyordu onun ameliyatı da baya oldu acaba arnavut kremi kullanılsa daha etkili olurmu bigisi olan ya da ameliyat sonrası ek tedavi amaçlı bu kremden kullanan varsa burda paylaşalım lütfen,birbirimize yardımcı olalım,bu kremi çok methediyorlar çünkü.

10 gün ceza aldım o yüzden yoktum buralarda..beyaz çok sevindim adına canım geçmiş olsun..

arkadaşlar herkese slm ben yrn sabah ameliyat oluyorum ne yalan soyleyim çok korkuyorum.ve hala kimseye bişey söyleyemedim.allahım çok stresliyim

Endiselenme canım cuma günü çıkacak alcilar çok geçmiş olsun sana mail atmıştım ana cevap gelmedi

melek canm msj.paketim yoktu yazamadım sana hiç,zaten turkiye dışındaydım,pazrtsi alıcam kontör yazıcam sana,merek ediyorum seni...öptm tatlım zsen bari yaz bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…