- 3 Haziran 2007
- 1.611
- 36
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende daha önce dermaroleer ile yapıp ustune contrtubex sürmüştüm hiç bişye fayda etmedi..
şimdi ise niyetim yine dermaroller ile gözenekleri açıp acnelyese kremini sürüp deriyi iyice tahriş etmek ve soymak..
kulağa hoş gelmiyo belki ama,benm azda olsa sivilce sorunum var sivilcelerimin olduğu bölgeye bu acnelyse'den sürdüm birkaç gün,
çok deri döküntüsü oldu soyuyor ve yanıyorda aynı zamanda,bunu koluma uyguluycam bakalım nolcak.
ne demek tatlım hiç önemli değil yardımcı olabiliyorsam ne mutlu..malesef bana yardımcı olacak kimse yoktu o yüzden o duyguyu iyi bilirim sende mail adresim var kafana takılan merak ettiğin ne varsa istediğin zaman sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum
neredeyse birkac yillik mesajlar. Sonunda acaba cozum bulan biri var mi diye cok heyecanlandim, ama maalesef( dediginiz gibi nelere care bulunmus buna yok!! Cok uzucu! Sizin yasadiklarinizi bende yasiyorum 16 yildir. Aile problemlerinden nasil boyle bisi yaptigimi bende bilmiyorum suna hanima gittim 2 sene ama sadece uzerinin kabarikligi gitti ve ustune alerji hastasi oldum. Benim cildim zor iyilesiyormus devam etmem lazimmis, bilemiyorum. Cengiz beye gelince parca aldiklari yerden kimse bahsetmiyor birde orda iz olucak! Benimkiler fazla sol kolum tamamen neredese ama cok kalin degil. Acaba belli araliklarla toplanip kisa kollu giyip aglassak mi?? Grup terapisi)bana özelden mail adresini verirsen bir kaç gün sonra atarım resim...çünkü dün doktorumun yanındaydım..her ay kortizon iğne yapıyor cengiz bey o yüzden şu an resim yollayamam canım..bu ameliyatı olacaksan 1 seneyi göze almalısın..benim izlerim geniş bir alanda ve çok derinlerdi o yüzden üzerine koyulan deri biraz kalın yapıldı..her ay vurulduğum kortizon iğnelerde bu deriyi inceltip kendi derime sıfırlıyor şu an tamamiyle sıfırlandı gibi sadece 1-2 yerde hafif kabarıklık var onlarda 1-2 aya kalmaz sıfırlanır..tabi benim izler derin olduğu için böyle..yoksa az ve derin olmayan izleri olan arkadaşlarımız var onlar daha çabuk sonuç aldılar...ben 6 ay arkadan geliyorum öyle söyleyim
neredeyse birkac yillik mesajlar. Sonunda acaba cozum bulan biri var mi diye cok heyecanlandim, ama maalesef( dediginiz gibi nelere care bulunmus buna yok!! Cok uzucu! Sizin yasadiklarinizi bende yasiyorum 16 yildir. Aile problemlerinden nasil boyle bisi yaptigimi bende bilmiyorum suna hanima gittim 2 sene ama sadece uzerinin kabarikligi gitti ve ustune alerji hastasi oldum. Benim cildim zor iyilesiyormus devam etmem lazimmis, bilemiyorum. Cengiz beye gelince parca aldiklari yerden kimse bahsetmiyor birde orda iz olucak! Benimkiler fazla sol kolum tamamen neredese ama cok kalin degil. Acaba belli araliklarla toplanip kisa kollu giyip aglassak mi?? Grup terapisi)
bana özelden mail adresini verirsen bir kaç gün sonra atarım resim...çünkü dün doktorumun yanındaydım..her ay kortizon iğne yapıyor cengiz bey o yüzden şu an resim yollayamam canım..bu ameliyatı olacaksan 1 seneyi göze almalısın..benim izlerim geniş bir alanda ve çok derinlerdi o yüzden üzerine koyulan deri biraz kalın yapıldı..her ay vurulduğum kortizon iğnelerde bu deriyi inceltip kendi derime sıfırlıyor şu an tamamiyle sıfırlandı gibi sadece 1-2 yerde hafif kabarıklık var onlarda 1-2 aya kalmaz sıfırlanır..tabi benim izler derin olduğu için böyle..yoksa az ve derin olmayan izleri olan arkadaşlarımız var onlar daha çabuk sonuç aldılar...ben 6 ay arkadan geliyorum öyle söyleyim
Dovmeninde caresi yok deniliyordu ama simdi iz kalmadan cikarabiliyorlar. Bunada heran bi care bulunabilir diye bi umidim var. Evet bende kolumu saklamak icin sekilden sekle giriyorum ama birde bacaklarimda iz olsun istemiyorum. Evliyim esim beni boyle kabul etti seviyor ve bunlari ailem ve esim disinda kimse bilmiyor. Ustalastim saklma konusunda:)) kizlar birde demistim ya 2 yildir suna hanima gidiyorum diye, geciyo diyo annem ve esim bilmiyorum ama ben( daha dogrusu isleme dayanmak zor. Tum kolum oldugu icin ayda 2 kez sisiyor, su topluyor. Kabuklarin dokulmesi falan cok zor bir durum. Birde bunyem alerjik oldugu icin heryerim kabarip kasiniyor. Tamamen etkisi olmadi diyemem. Hatta bazilari yanik izi gibi oldu. Cry diye bir arkadas vardi cok uzuluyordu o nerelerde ne durumda cok merak ettim...canım ben kendi adıma konuşiyim. bende bi hata yaptım ve bu izlerden kurtulmak istiyorum cengiz beylede gidip konuştum havalar biraz daha soguyunca gidip ameliyat olucam Allahın izniyle. sen bacagındaki izde takılı kalmıssın ama inan o benim gözüme gelmiyo biliyomusun yeterki yazın ben bu izleri saklamak icin şekilden şekile girmiyim ben bacagımda bi iz kalsa bile yatıp kalkıp şükredicek durumdayım canım inan. bu izlerden tamamen kurtulmak zaten mümkün değil bunu artık çoğumuz biliyoruz. cengiz beyle konuşurkende bana söylediği şey şuydu ki buda beni çok mutlu etmişti izleri tamamen kaybetmem mümkün değil ama en azından o izin anlamı değişicek demişti. benim istedigim izlerin anlamı değişsin ben artık yazın kendimi kötü hissetmiyim birileri kolumu gördügünde bana psikopat gözüyle bakmasınlarda o izi gördüklerinde aa ne oldu dediklerinde bende yandı diyebiliyim.budur yani benim düşüncem ama bacagımda iz kalıcak diye bi an düşünmedim ben kurtulıyımde varsın bacagmda o iz kalsın
cry arkadaşımızda suna hanıma gitmişti ama mahvettiler kolunu..heryerinde beyaz beyaz izler kaldı şimdi birde onlarla uğraşıyor bu yüzden suna hanımın bol bol kulağını çınlatıyor:)