Arkadaşlar sol kolumdaki yaklaşık 15 cm2 lik izlerden nasıl kurtulduğumu anlatayım. İzlere yakın bir yere, deri altına genel anestezi ile 100 cc lik balon denilen (expander) yerleştirildi. 15 gün sonra 10 ar cc lik dozlarla balonun şişirme portundan özel sıvı verilerek şişrildi. Bu işlem her 10 günlük sürelerle tekrarlandı. Sonunda koluma sanki bir kutu kola konmuş kadar şişti. Tabi bu zor bir süreç ama katlanacaksınız. Başka Çareniz yok. Şişen deri yeni deri üretti doğal olarak. Hamilelikteki sarkan derileriniz gibi düşünün. Sonra ikinci bir ameliyatla izli bölge çıkartılarak üretilmiş deri o bölgeyi kapatıp ince bir dikişle kapatıldı.Şimdi kolumda 14 cm uzunluğunda, 0,50 cm genişliğinde bir iz kaldı. En azından ameliyat izi görüntüsü var. Doktorum 18 ay sonra aynı işlemi tekrarlarsak 0,50 cm lik genişliğin 0,1 veya 0,2 cm ye indirilebileceğini ve bununda lazerle bitirilebileceğini söyledi. Hem de bu işlemi hiç para vermeden devlet hastanesinde yaptırdım. Piyasadaki para yamyamlarına aldanmayın lütfen. İlk kez yorum yazıyorum buraya. Kolumun resimlerini isteyene atabilirim. Unutmayın şişirme süreci çok zor ve can yakan bir süreç ama sonuç mükemmel.... Saygılarımla.
sevgili cry seni yargılayan senin hakkında fütursuzca konuşan ceylan dan öbür tarafta senden isteyeceği hakkı helal etme:)
vardırüstüne bir de ceza yedim 1 gün böyle insanlar yüzündenolacak iş değil..
''DİLLERİYLE İNSANLARI KIRANLARI,İBADETLERİ TEMİZLEYEMEZ''Hz Muhammed (s.a.v)
asla hakkımı helal etmiycem bu bayana..çok uzuluyorum boyle duşunen insanalara,ve ben bu bayanın yazdıklarına çok uzuldum ağladım arkadaşalr.
14 yaşında yaptığm bu hatalardan çok pişmanım,ve ben fazlasıyla vicdanlı ve inançı bir insanım ama işte mağlesef bizlerin bir canavar olduğmuzu düşünen insanalr var..
ben boyle kötü insanalrın şerrinden Allah'ıma sığnırım.
başkada diycek sözüm yok...
''DİLLERİYLE İNSANLARI KIRANLARI,İBADETLERİ TEMİZLEYEMEZ''Hz Muhammed (s.a.v)
asla hakkımı helal etmiycem bu bayana..çok uzuluyorum boyle duşunen insanalara,ve ben bu bayanın yazdıklarına çok uzuldum ağladım arkadaşalr.
14 yaşında yaptığm bu hatalardan çok pişmanım,ve ben fazlasıyla vicdanlı ve inançı bir insanım ama işte mağlesef bizlerin bir canavar olduğmuzu düşünen insanalr var..
ben boyle kötü insanalrın şerrinden Allah'ıma sığnırım.
başkada diycek sözüm yok...
Once kendinizi bicaklayin, jiletleyin...ana babanizi uzun, sonrada evlenecekken pacalariniz tutussun millet gorecek diye.once psikiyatriye gidin hepiniz.yarin cocuklariniz olacak.nasil bir ana olacaksiniz? Nasil bir es olacaginizi sormuyorum bile.millet nasil bakacak
İs yuzune..dert ettigi seye bak. Tabiki psikopat diye bakacaklar.ne bekliyordunuzki? Millet 3 kurusla okuyup iyi ve sevgi dolu olabiliyorken, siz simariklarinizin cezasini cekin.anne ve babalariniz icin uzuluyorum sadece.
Mesela ben magdur degilim. Ama kizim icin bu sitede arastirma yapiyorum. Onun ergenlik caginda yaptigi bir hatanin kendisinde ne gibi psikolojik travmalar yarattigini ayni durumda olan diger arkadaslarin neler hissettigini okuyarak onu anlamaya ve yardimci olmaya calisiyorum. Ben psikopatmiyim bu arastirmalari yapiyorum. Kimisi esi icin burda kimisi evladi icin burda. Jilet degil de hap icebilirdi. kendisini arabanin altina atabilirdi ama o zaman kimse bunu bilemezdi. diger seceneklerle kolunu jiletlemenin arasindaki farki bana kim gösterebilir. Hic bir fark yok arkadaslar. Insanin zayif aninda yaptigi birsey. Zayif anda yapilabilecek binlerce örnek verebilirim. Ne yazik ki cogunda görülür iz yok. Sadece bu zavalli arkadasa sunu söylicem kesinlikle bekar. Ilerde cocugu olsun, bu dünyada büyümenin büyütmenin belki daha farkli zorluklarini mutlaka yasayacak. Gene de temennim yasamasin.
Once kendinizi bicaklayin, jiletleyin...ana babanizi uzun, sonrada evlenecekken pacalariniz tutussun millet gorecek diye.once psikiyatriye gidin hepiniz.yarin cocuklariniz olacak.nasil bir ana olacaksiniz? Nasil bir es olacaginizi sormuyorum bile.millet nasil bakacak
İs yuzune..dert ettigi seye bak. Tabiki psikopat diye bakacaklar.ne bekliyordunuzki? Millet 3 kurusla okuyup iyi ve sevgi dolu olabiliyorken, siz simariklarinizin cezasini cekin.anne ve babalariniz icin uzuluyorum sadece.
insan kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş.Bu kadar acımasız yorumlar yapma belli olmaz belki çoluğunun çocugunun başına gelir. Sende buraya yazarsın çocugumun kolunda iz var ne yapmam gerekir diye.