Popüler Konu Jilet izi giderme

Fotograflari banada gönderirsen sevinirim. tgungor73@hotmail.com

''DİLLERİYLE İNSANLARI KIRANLARI,İBADETLERİ TEMİZLEYEMEZ''Hz Muhammed (s.a.v)
asla hakkımı helal etmiycem bu bayana..çok uzuluyorum boyle duşunen insanalara,ve ben bu bayanın yazdıklarına çok uzuldum ağladım arkadaşalr.
14 yaşında yaptığm bu hatalardan çok pişmanım,ve ben fazlasıyla vicdanlı ve inançı bir insanım ama işte mağlesef bizlerin bir canavar olduğmuzu düşünen insanalr var..
ben boyle kötü insanalrın şerrinden Allah'ıma sığnırım.
başkada diycek sözüm yok...
sevgili cry seni yargılayan senin hakkında fütursuzca konuşan ceylan dan öbür tarafta senden isteyeceği hakkı helal etme:)

üstüne bir de ceza yedim 1 gün böyle insanlar yüzünden olacak iş değil..
vardır
hakaret eden küçümseyen sen miydin ki cezayı sen yedin.... düşünceleri sunmanın bir ölçütü olmalı..
insanları tahrik edenler görülmüyor mu acaba??
neyse canını sıkma sen biz burdayız :)

tatlım biz o hataları yaparken çocuktuk... üzülme artık....
ya böyle düşüncesiz olacağıma vücudumun her yeri jilet izi olsun....
bizim öyle insanlardan farkımızı anlamak için jilet izini gören göz değil vicdanla bütünleşmiş akıl gerekir...
bırak onun gibiler sadece görsün... göz işlevini yerine getiriyor da akıl ve vicdan nerede acaba??????

yok tatlım canımı hiç sıkmıyorum ben yokken sen iyice ağzının payını vermişsin tebrik ediyorum:)

ya ne üzülüyorsun canım ..beni sinirlendirme:) ya işe bakarmısınz bayan girdi ve ortalığı nasıl karıştırdı hayret yaniii........

Mesela ben magdur degilim. Ama kizim icin bu sitede arastirma yapiyorum. Onun ergenlik caginda yaptigi bir hatanin kendisinde ne gibi psikolojik travmalar yarattigini ayni durumda olan diger arkadaslarin neler hissettigini okuyarak onu anlamaya ve yardimci olmaya calisiyorum. Ben psikopatmiyim bu arastirmalari yapiyorum. Kimisi esi icin burda kimisi evladi icin burda. Jilet degil de hap icebilirdi. kendisini arabanin altina atabilirdi ama o zaman kimse bunu bilemezdi. diger seceneklerle kolunu jiletlemenin arasindaki farki bana kim gösterebilir. Hic bir fark yok arkadaslar. Insanin zayif aninda yaptigi birsey. Zayif anda yapilabilecek binlerce örnek verebilirim. Ne yazik ki cogunda görülür iz yok. Sadece bu zavalli arkadasa sunu söylicem kesinlikle bekar. Ilerde cocugu olsun, bu dünyada büyümenin büyütmenin belki daha farkli zorluklarini mutlaka yasayacak. Gene de temennim yasamasin.

ben sizinle aynı temennide deilim hanımefendi kusura bakmayın..
çok ağır konuştu ve kimbilir daha içinde neler birikmiştirde buraya yazamıyordur,dilerim Allah ona boyle bir acyı yaşatır,evladında görür,evladında görmese torunlarında görür inşallah..
çok ağah ediyorum çook..

Bunun şımarıklıkla ne alakası var ?Biri bana bunu açıklayabilir mi acaba ? Bu kadar önyargılı yaklaştığınız için bende size üzülüyorum açıkçası...Bu da psikolojik bir sorundur ve sanırım sizinde bir psikoloğa görünmeniz gerekiyor ve şunu unutmayın ayıplayarak bakılan herşeyi Allah yaşatırmış kuluna . Eş ya da anne olma kavramı ne koldaki kesiğe bakar ne de başka birşeye bu içgüdüsel birşeydir. Herşeyden önce insanlığın hakkını vermeliyiz... A.s

Son düzenleme:

Benimde soylemek istedigim tamda buydu. Annelerinizi ne kadar uzdugunuz ve caresiz biraktiginizdi.kimbilir onlarda nerelere danisti, ne yapmaliyim diyerek caresizce.evet bir gun bir cocugum olurda, bunlari yasarsam, tabiki prof. Yardim alirim. Ve onun icin parcalanirim

Bana hakkini helal etmeyene cok guldum.ben bu hakkin altindan nadi kalkicam simdi bak bak :18::18: agzimin payinida acaip almisim.yazmasankz farketmeyecektim allah razi olsun neyse hadi bana eyvallah. Arkamdan istediginkz kadar giybet yapin. Ben yokum.

senin için çok temennilerde bulunurdum ama kusura bakma üeliğimin iptal olmasını istemiyorum senin gibi bir insan yüzünden..nasılsa sen anlamışsındır.. naşşşşşşşşşş

arkadaşlar beyaz kanat birinize resim gönder
di mi acaba buda bir reklammı expander yöntemi sizce

angalmask nasıl olmş peki sence iiyimi bu yöntemde akla yatan bir yöntemmi

Bence tercih meselesi aslında yorum yapmak istemiyorum ama ben hem süreç hemde sonuç olarak asla tercih etmem

şu ceylan ceyline söyleyecek birsürü sözüm var eminim sitedeki arkadaşalrım nedemek istediğmi anlamışlardır..gün görmemiş küfürlerimi ona gönderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…