Popüler Konu Jilet izi giderme

angalmask nasıl durumun şu anda yara iyileştimi kolun durumu nasıl dorope nin kolunun fotolarına baktım süper durumda aklıma en çok yatan cengiz açıkelin yöntemi aslında ama eşim cesaret edemiyor hayırlısı inşallah bakalım allah yardımcımız olsun hepinzin

kolum gayet iyi durumda 2-3 gün önce cengiz beyin yanındaydım kontrolüm vardı..ben çok memnunum ..

Arkadaşlar bende bu dertten mustaribim, ameliyat olmaya maddi imkanım yok o yüzden alternatif yöntemleri araştırıyorum. Derma roller ile bio oil yağını 2 ay denedim çok az faydası oldu. Acaba daha etkili kremler varmı? ben conrextubex, bio oil, dermatix si, viticolor kremlerini denedim fakat hiçbiri faydalı olamadı. youtube de araştırdığım kadarıyla yurt dışında revitol scar cream $revitol.jpg diye bir ilaç varmış. derme roller ile $dermaroller.jpg deriyi ince ince deldikten sonra bu kremi kulansam acaba olurmu? Türkiye'de bu kremi satan eczane bulamadım. Acaba bu kremi (revitol scar cream) kullanan varmı* yorum yazabilirmisiniz? Teşekkürler..

Son düzenleme:
arkadaşlar benımde sol kolumda var lanet olasıcalar :)) forumda hemen hemen yenı sayılırım.ve ılk mesajımı yazıyorum :) aslında kolumdakılerı dert etmıyorumda yaz geldımmı sankı akan sular oluyor hemen geçmiş yıllar dönüş düsünceler pişmanlıklar felan amelıyat olan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevınırım ...

bende daha önce dermaroleer ile yapıp ustune contrtubex sürmüştüm hiç bişye fayda etmedi..
şimdi ise niyetim yine dermaroller ile gözenekleri açıp acnelyese kremini sürüp deriyi iyice tahriş etmek ve soymak..
kulağa hoş gelmiyo belki ama,benm azda olsa sivilce sorunum var sivilcelerimin olduğu bölgeye bu acnelyse'den sürdüm birkaç gün,
çok deri döküntüsü oldu soyuyor ve yanıyorda aynı zamanda,bunu koluma uyguluycam bakalım nolcak.:KK37:
Arkadaşlar bende bu dertten mustaribim, ameliyat olmaya maddi imkanım yok o yüzden alternatif yöntemleri araştırıyorum. Derma roller ile bio oil yağını 2 ay denedim çok az faydası oldu. Acaba daha etkili kremler varmı? ben conrextubex, bio oil, dermatix si, viticolor kremlerini denedim fakat hiçbiri faydalı olamadı. youtube de araştırdığım kadarıyla yurt dışında revitol scar cream Eki Görüntüle 492730 diye bir ilaç varmış. derme roller ile Eki Görüntüle 492733 deriyi ince ince deldikten sonra bu kremi kulansam acaba olurmu? Türkiye'de bu kremi satan eczane bulamadım. Acaba bu kremi (revitol scar cream) kullanan varmı* yorum yazabilirmisiniz? Teşekkürler..

bende daha önce dermaroleer ile yapıp ustune contrtubex sürmüştüm hiç bişye fayda etmedi..
şimdi ise niyetim yine dermaroller ile gözenekleri açıp acnelyese kremini sürüp deriyi iyice tahriş etmek ve soymak..
kulağa hoş gelmiyo belki ama,benm azda olsa sivilce sorunum var sivilcelerimin olduğu bölgeye bu acnelyse'den sürdüm birkaç gün,
çok deri döküntüsü oldu soyuyor ve yanıyorda aynı zamanda,bunu koluma uyguluycam bakalım nolcak.:KK37:

senin izler çok belirgindi yanlış hatırlamıyorsam varsa ince çiziklerin önce onlarda dene bence ..
sonuç olumlu olursa denerim belki benim çizikcikler de kaybolur:)
dermaroller in iğneleri kaç kullanımlıktı???
umut dünyası işte maddi sorunlar olmasa hepimiz kurtuluruz angelmask gibi napalım!!!!
başka forumlarda okumuştum ponza taşıyla kanatana kadar kese yapıp domuz yağıyla tedavi eden varmış bu konuda bir bilgin var mı??

ponza taşı ve domuz yağı..enterasan,biz bulgaristan göçmeniyiz ve domuz yağının yanıklarda birebir oolduğnu bilirim,
mahallede yanan biri olmuştu,sürdüler ve hiç iz kalmadı,
ben dayanabilsem yakıcam sürücem domuz yağını ama dayanamam o acıya..
ayrıca dediğn gibi benm izlerim çok belirgin,ben zaten incelerde deniycem,geniş izlere yama operasyonu geçiricem inşllh..
senin izler çok belirgindi yanlış hatırlamıyorsam varsa ince çiziklerin önce onlarda dene bence ..
umut dünyası işte maddi sorunlar olmasa hepimiz kurtuluruz angelmask gibi napalım!!!!
başka forumlarda okumuştum ponza taşıyla kanatana kadar kese yapıp domuz yağıyla tedavi eden varmış bu konuda bir bilgin var mı??

canım darısı hepinizin başına inş..dua ediyorum ki herkes kurtulsun..ayrıca ben daha tam kurtulmuş değilim tatlım diğer kolunda duruyor:KK43:

kızlar özür dilerımde genckenmı jıletledınz yoksa kazayla mı ben anyamadım bu konuyu yınede gecmıııs okuyacagım :44::44::44:

kızlar (cengiz beyle görüşmüş olanlara soruyorum) cengiz beyden randevu almak istiyorum ama kendisinimi aramalıyım yoksa hastanedenmi randevu almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar dün cengiz beyle görüşmeye gittim. ilgiyle dinledi ve içtenlikle cevap verdi sorularıma. baya konuştuk izlerimi gösterdim yapacagı işlemleri anlattı ve 4 bin lirayı gözden çıkarman lazım dedi. artı 300 lirada muayene ücreti varmış. ameliyat 45 dakika sürer dedi 1 gün hastanede kalıcakmışım ameliyattan sonra 5 gün sonra muayeneye geliceksin dedi toplamda 12 gün yatman lazım dedi. çok iyi bir doktor ya izler yüzünden asla yargılamadı beni hesap sormadı ne dedi biliyomusunuz benim hastalarımın çoğu bayan sakın korkma üzülme yalnız degilsin dedi. çok takdir ettim adamı ya valla Allah razı olsun bu siteyi kurandan, cengiz beyden bahseden arkadaşlardan, bildiklerini paylaşan herkesten Allah bin kere razı olsun ya. ben 5 senedir bu izlerle ugrasıyorum daha yaşım 20 ama bu izleri saklamak için neler yaptım beni en iyi siz anlarsınız. ama inşallah bu izlerden kurtulucam. aralıkta erkek arkadaşım askere gidicek ve söz yapmak istiyor. benim ameliyat konusunda acele etmemin sebebi bu. bakalım neler olcak tabi daha bunu babama anlatıcam. çok zor günler beni bekliyo kızlar hepinizden dua bekliyorum.

inşş kurtulursun canım.. senin izlerin nasıl? derin mi yüzeysel mi kaç tane ve tam olarak nerde ? ay ne çok soru sordum:)

inşş kurtulursun canım.. senin izlerin nasıl? derin mi yüzeysel mi kaç tane ve tam olarak nerde ? ay ne çok soru sordum:)

canım önceki sayfalardan birinde vardı izlerimin resmi. 3 tane iz var ikisi derin biri daha iyi durumda. cengiz bey bu bişey değil 45 dakika sürer demişti. sendin galiba ameliyat olan dimi. sen ne kadara ameliyat olmuştun canım. ve sen şimdi ne durumdasın birde şuanki resimlerini görebilirmiyim acaba. ay bende çok soru sordum:):) şimdiden teşekkürler canım. Allah bu dertten muzdarip olan herkese yardım etsin inşallah.

tek çözüm lazer.

ben 3 4 ay önce bi estetik merkeziyle görüşmeye gittim izlerim için bana freksiyonel lazerdi sanırım öyle bişey tavsiye ettiler 1 buçuk milyar civarı bi fatura çıkardı görüştügüm kadın ama %30 iyileşme olur o da kesin değil dedi. açıkçası bana çok saçma geldi hem okadar para vercen hemde işin belkilere kalıcak para tuzagı bence bunlar. bende hiç kalkışmadım bu lazer işine iyikide o kadar para dökmemişim şimdi herşeyi ayarlayıp cengiz beye ameliyat olcam inşallah ve bu izlerden kurtulucam.

tatlım sen 'tek çözüm lazer' diyen vatandaşı dikkate alma çünkü yeni üye olmuş mesaj sayısını doldurmak için iş olsun diye yazıyor:)
özlemcim senle sanki daha önce görüşmüşmüydük acaba hatırlıyor gibiyim:) izinide hatırlıyorum sanki.. canım benim izlerim iki kolumda ve öyle 2-3 çizik değil çok fazla ve derin..ben 5000 dedi ama iki kolumuda yaptıracağım için 4500e anlaştık..diğer kolumda kışa yapılacak inş..şu anki resimleri isteyen çok arkadaş var ama malesef tlfonum serviste ve hala alamadım..ancak tlfonum gelince çekicem..ama sana şunu söyleyim benim henüz 6 ay oldu bu operasyonda iyi sonuç almak için 1 seneyi doldurmak gerekiyor o zaman iz tamamiyle belli belirsiz oluyor,zaten senin 2-3 çizik hatırlıyorum ..seninki çok kolay ve kısa sürer benimki 1,5 saat sürmüştü..

Merhaba Arkadaşlar,

Bu konuya yaklaşık 2,5 yıl önce cevap yazmıştım o zamanki teknoloji ile pek yapılabilecek birşey yoktu şuan gelişi güzel kontrol ettiğimde halen aynı durum devam ediyor gibi. Bendeki izler çok ama çok ince ve yaklaşık 7-8 yıl önce atılmış izler yakından bakılmadığı sürece belli olmuyor ama ben rahatsız oluyorum gerçekten bunun için tedavi olmuş öncesi ve sonrası şeklinde örnek gösterebilecek ve özellikle Ankara'da doktor önerisinde bulunabilecek birisi varmıdır. Bir de o scrollu birşey var o çözüm sağlıyor mu benim izlerim hiç derin değil bende faydalı olabilir mi sizce.

Teşekkürler.

tatlım sen 'tek çözüm lazer' diyen vatandaşı dikkate alma çünkü yeni üye olmuş mesaj sayısını doldurmak için iş olsun diye yazıyor:)
özlemcim senle sanki daha önce görüşmüşmüydük acaba hatırlıyor gibiyim:) izinide hatırlıyorum sanki.. canım benim izlerim iki kolumda ve öyle 2-3 çizik değil çok fazla ve derin..ben 5000 dedi ama iki kolumuda yaptıracağım için 4500e anlaştık..diğer kolumda kışa yapılacak inş..şu anki resimleri isteyen çok arkadaş var ama malesef tlfonum serviste ve hala alamadım..ancak tlfonum gelince çekicem..ama sana şunu söyleyim benim henüz 6 ay oldu bu operasyonda iyi sonuç almak için 1 seneyi doldurmak gerekiyor o zaman iz tamamiyle belli belirsiz oluyor,zaten senin 2-3 çizik hatırlıyorum ..seninki çok kolay ve kısa sürer benimki 1,5 saat sürmüştü..

evet canım konustuk senınle 2 ay falan oldu galiba:) sen bana resımlerını gondermıstın hatta maıl olarak. ben senden cesaret alarak gıdıp cengız beyle gorustum açıkçası. sana bır kez daha tesekkur ederım canım benım:) resimlerini büyük bi hevesle bekliyorum:)

X