kimse kimseye durduk yere hakaret etmiyor ben dert anlatıyorum dönüp dolaştırıpğ konu sedefe geliyor dalaga geciliyor her konum sabote edliyor
ya arkadasım madem sevmedn beni okuma konularımı yorum yapma
ama siz (belli brkaç kişi ) bi geliyonuz şimdi olduğu gbi konuyu karıstrıp düzgn düzgn yorum yazanlara fitili basıp gidiyosunuz ne khakkınız var buna
özür dilemekle dil aşınmaz özür dileyecek bişey yapsaydım paşa paşa dilerdim ben özürümü
aaaa ben kime dert anlatıyorum ama dmi HEPİNİZ SEDEFSİNİZ :)
ben yalan yanlış konu açmadım olanı anlattım ama siz nabtınız
kendinizce konuyu allayıp pulladınız beni kıskançlığından iftra atan insan konumuna soktunuz oysa anlattıklarımın hepsi gercekti ama kimse yardımcı olmadı bana iğneleyip dalga gectiler
hayatta hiçbişeyn garantisi yok ama bugn benle dalga gectiğiniz tarzda bi konu yarın sizin basınızda olabilir bilemeyiz
reklam amaçlı bazı sıteler yolluyor fakat... bır sıtedende 10 15 tane maıl gelmısse o sıteye mutlaka uye olunmustur.. 15 tanede uye olunmayan sıtelerden gelmez yanı.. tanıtım amaclı 3000 lırayı kullanarak bırılerını cekmek ıstemıs olabılırler ama eger aynı sıteden cok mesaj varsa suphende haklısın cnmm
hiçççççç bosa kendınızı savunmayın ettıgınız hakaretlerı kk kadınları unutmaz
yinede geliyo sürekli kendimden biliyorum.sildikçe hergün birtane bile değil gün boyu geliyo malesfki.iptal et deyince kesiliyo mailler..
Hiç nişanlınla buyüzden ara bozma arkadşm reklam onlar
bosuna üzme kendini canim banada günde 10-15 tane öyle sitelerden mail geliyor hic birini acmadan siliyorum direk :) virus onlar
benim anlamadığım sevgilinize o kadar güveniyorsunuz ama jigolo olabileceği ihtimali aklınızda o kadar yer buluyor ki konu bile açıyorsunuz.
yorum yapan arkadaslara alkış tutmuşsun sanki kendin yorum yapmamış gbi beni anlayıp dinlemeye niyeti olmayanlar lütfen hiçbr konuma burun sokmasınlar
iyiniyetli inasanların dertlerni alay konusu yapmayan arkadaslarda var burda onlar bana yetiyor
he sunuda ekliyim sedef konusunu dalga konusu yapan herkeste duysun
o SİZİN DALGA GECTİĞİNİZ KONU YÜZÜNDEN BİR DERİ BİR KEMİK KALDIM BEN GECELERCE UYKU UYUMADIM
VARSIN SİZ ALAY ETMEYE DEVAM EDİN ALLAHA HAVALE EDİYORUM BEN POLEMİĞEDE GİRMİYCEM BUNDAN SONRA KİMSEYLE RABBİM GRÜYOR
BEN İÇİMİ DÖKÜYORUM SİZ DALGA GECİYOSUNUZ SONRA AMANEDE HAKARET ETTİ OLUYOR
BUDA KUL HAKKIDIR BİLGİNİZE
yorum ıstemıyorsan konu nıye acıyorsunBuyrun bu topikte sizin olsun konumu mahveden amacından saptıran hanımlar ben gidiyorum
ama baska konularla baska topiklerde olmaya devam edicem siz istesenizde istemesenizde
biraz allah inancınız korkunuz vicdanınız varsa bundan sonra açtığım hiçbir konuya yorum yapmayın okumayın bile gecin gidin ii akş herkese
kız yoktur öyle bisey için rahat olsun:)) ya niye sana msn şifresini versin üstelik niye kendi msn adresinden yapıp millete kimliğini belli etsin ay çok hossun:) bunu yapan başka msn alır parayla mi ayol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?