jigolo mu?

lütfen topiğimi terket ya sinle konusmak istemiyorum arkadasım doğrus ve yanlışıyla hayat benm hayatım ısrarla yorum atmaya devam ediyorsunuz benim açtığım konuya bak senin attığğın yoruma bak nerden nerey lütfen çık topiğimden atma yorum falan çok rica ediyorum

tşk ederim yardımın için canım iyiki bağırıp çağırmamışım o anki psikolojiyle:)aslında hiç bişey yokmuş herkese geliyomuş içim rahatladı çok saol

bende buyüzden ne tartışmalara girmiştim.hatta o sıra askerdeydi.öyle olmasına rağmen sinirden gözüm dönmüştü inanamıyodum durduk yere neden gelir die.ama baanda gelince anladım artık olayı:)

coooooooookkkkkkk sevdıgımız bıtanecık eltimiz

al bi tarafına sok o çok sevdiğin eltinizi
ya ne kadar basit insanlşarsınız siz böyle sedefi seviyoruz hepimiz sedefiz diyerek beni alt edip kıskandırıcaksınız <aklınız sıra e tabi böyle ucuzluklar sizden baska kimin aklına gelir defol topiğimden

bende buyüzden ne tartışmalara girmiştim.hatta o sıra askerdeydi.öyle olmasına rağmen sinirden gözüm dönmüştü inanamıyodum durduk yere neden gelir die.ama baanda gelince anladım artık olayı:)

iyiki gelmiş sanada canım yoksa eniştenin vay haline:)suçsuz yere

bannnnnnnnnnnnnnnnnn

e kendine gelince kul hakkida dogrulari yazincami suc oldu kusura bakma kismeyi topiginden kovmak gibi bir lüksün yok

al bi tarafına sok

cıdden tanımıyor musun :44:

amanedenın eltısı :44:

geçen gecenin geç vakti aklıma geldi şu elti döndüm durdum adı neydi adı neydi inan uzun süre düşündüm.kalkıp bakacaktım eşim ne yapıyorsun diyecek :)) adama nasıl açıklarım diye sabahı bekledim bundan sonra unutmam sedefi :))

amanede onlar virüslü reklamlar hiç açma direk sil.

Topiclerden kovulmakta moda oldu:)) sedeftir,eltidir,kul hakkıdır vs vs vs çözemesekte ilgiyle okuyoruz:))

e kendine gelince kul hakkida dogrulari yazincami suc oldu kusura bakma kismeyi topiginden kovmak gibi bir lüksün yok

he ya konu acılıyor sora yorumlar begenılmeyınce hakaretler havada ucusuyor madem begenmeyeceksın konu acma o zaman:13::13::13::13::13::13:

ayy bılırım o duyguyu bende bu aralar 3 gündür bı bayanı arıyorum burdan bı ara çok üzülmüştüm konusunuda bulamadım

adınıda hatırlıyamadım.

ıyıkı eşıne bellı etmedın adam ne derdı gece gece

he ya konu acılıyor sora yorumlar begenılmeyınce hakaretler havada ucusuyor madem begenmeyeceksın konu acma o zaman:13::13::13::13::13::13:

madem benle zorunuz var yorum yapma o zmn istemiyorum sizlerin yorumunu insan gbi msj atan bkaç arkadas var onlarıda engelliyorusnnuz sanamı sorcam konu açarken sanane açarım konu benm konum madem rahtsızsın sen okuma yorum yapma

Arkadaşım birsürü bayan tepki gösteriyorsa belki siz hatalısınız değil mi? hakaret yerine kovmak yerine düşünsek daha kapsamlı?

Yine basladi hakaretler kaldi bu topiginde kapanir.
Sen normal konusmayi bilmiyormusun yada beceremiyormusun.
Nisanlin yakinda görür senin gercek yuzunu.
Görmezse vay haline adamin.

sedefi cagirin gelsin amanedeyi ancak o paklar

Son düzenleme:

Açtığın konu nişanlım jigolo mu? benim attığım yorumda bu var.
Kul hakkı demişsin, attığım yorum çok farklı bir şeyden mi bahsediyor. Senin yorumunu alıntılayıp cevaplamışım.
hakaret yok bir şey yok beni kovuyorsun...
Pess....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…