Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kim bu sedef neler kaçırdım ben tweety kimdir yaa bi aydınlatıncanım
evet bence jigolo..en son bize ruh hastaları deyip gitmiştin hatırladın mı? ruh hastalarından fikir almak istemen ne büyük ironi!
Sedefe selam söyle,yanacıklarından öp bizim yerimize![]()
banada aysun dıye bı hatun maıl gönderıp duruyor para felan teklıf edıyor delıı
![]()
Çok güldüm bu yoruma, reklam meklam insan yinede üstüne alınıyor, bi gururlanıyor di mi?
![]()
kızlar
sedefi görünce cevap vermeden gecemedim
yeni tez yeni tez kimse yorulmasın jigolomu cümlesine
![]()
buarada yorum yapan canlarım arkadaşlarım bu sizin için
![]()
yorum yapan arkadaslara alkış tutmuşsun sanki kendin yorum yapmamış gbi beni anlayıp dinlemeye niyeti olmayanlar lütfen hiçbr konuma burun sokmasınlar
iyiniyetli inasanların dertlerni alay konusu yapmayan arkadaslarda var burda onlar bana yetiyor
he sunuda ekliyim sedef konusunu dalga konusu yapan herkeste duysun
o SİZİN DALGA GECTİĞİNİZ KONU YÜZÜNDEN BİR DERİ BİR KEMİK KALDIM BEN GECELERCE UYKU UYUMADIM
VARSIN SİZ ALAY ETMEYE DEVAM EDİN ALLAHA HAVALE EDİYORUM BEN POLEMİĞEDE GİRMİYCEM BUNDAN SONRA KİMSEYLE RABBİM GRÜYOR
BEN İÇİMİ DÖKÜYORUM SİZ DALGA GECİYOSUNUZ SONRA AMANEDE HAKARET ETTİ OLUYOR
BUDA KUL HAKKIDIR BİLGİNİZE
yorum yapan arkadaslara alkış tutmuşsun sanki kendin yorum yapmamış gbi beni anlayıp dinlemeye niyeti olmayanlar lütfen hiçbr konuma burun sokmasınlar
iyiniyetli inasanların dertlerni alay konusu yapmayan arkadaslarda var burda onlar bana yetiyor
he sunuda ekliyim sedef konusunu dalga konusu yapan herkeste duysun
o SİZİN DALGA GECTİĞİNİZ KONU YÜZÜNDEN BİR DERİ BİR KEMİK KALDIM BEN GECELERCE UYKU UYUMADIM
VARSIN SİZ ALAY ETMEYE DEVAM EDİN ALLAHA HAVALE EDİYORUM BEN POLEMİĞEDE GİRMİYCEM BUNDAN SONRA KİMSEYLE RABBİM GRÜYOR
BEN İÇİMİ DÖKÜYORUM SİZ DALGA GECİYOSUNUZ SONRA AMANEDE HAKARET ETTİ OLUYOR
BUDA KUL HAKKIDIR BİLGİNİZE
sende bizim hakkimiza girdin,alay gectin bizle ruh hastasi dedin bilmem ne dedin bu kul hakkina girmiyor mu ???
bize özür borclusun aslinda...
sen gercekten ne dedigini bilmiyorsun
allah yardimcin olsun
sende bizim hakkimiza girdin,alay gectin bizle ruh hastasi dedin bilmem ne dedin bu kul hakkina girmiyor mu ???
Bize özür borclusun aslinda...
en son bize sizi dedikoducu karılar, ruh hastaları demistin.
Madem tükürdügünü yalayacaksın o zaman konunun basinda
bari "hakaretlerim icin herkesten özür dilerim" diye başlasaydın.
Ha bu arada herkese sedefli geceler![]()
insanlarla dalga gecıp yalan yanlıs konu acık ınsanların zamanından calıp sorada hakaret etme kul hakkı dıılmı acaba??![]()