jigolo mu?

Canım yoktur öyle bir şey nasıl anladın diyecek olursan benim bile email adresime geliyordu bazen neden ollduğunu bilmiyorum.niye geldiğinide bir türlü anlamıyorum ama galiba reklam amaçlı ilgi çekme amaçlı yada virüs amaçlı olsa gerek.

e kendine gelince kul hakkida dogrulari yazincami suc oldu kusura bakma kismeyi topiginden kovmak gibi bir lüksün yok

senmi doğruları söylüyosun güldürme beni
siz elbirliğiyle nbişanlımla yengesinin ilşki olduğunu söylediniz ben öle bişi yok diyince koruyo oldum ayakat uyuyo oldum benmi demişim yengesi nişanlıma bişiler hissediyo diye lafı baska tarafından anlıon sen herlde :)

ayy düşünsene birinin eltisinin adı neydi yuhhh öyle yada böyle konu sahib bir şekilde ilgiyi çekiyor ne diyelim.du benide kovar şimdi alim ALLAH şunuda yazayım gittim

banlanmaktan korksaydım böyle rahat anlatmadım sizin kim olduğunuzu dimi cnm
tııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Pes vallahi zeytinyagi misali hemen ustede cikiyosun zavalli kadinlardik hepimiz hani simdi yaptigin ne

yasina mi vermeli bu yazdiklarini simdi senden kucuk yastakiler gayet duzgun konusuyolar

akil yasta degil bastadir dedikleri bu olsa gerek...

hahahahaah simdi yazdigin yorumla benim yorum ne alaka,
konuyu sen yazdin biz degil,
sen ne yazdiysan bizde ona gore yorum yaptik,
madem suphen yoktu ne diye kivraniyodun ayni odada kalmislar,
elele tutusmuslar diye yok dizine uyuyo kocasi dururken diye,
daha neler neler sanki konuyu ben actim ne yazdigini unuttun herhalde sen

şimdi sen ne anlatma istedin şimdi :))))

ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum canım ben yazdıklarımdan sorumluyum senin o küçük beyninin anladıklarından değil:)
gerizekalı bulda göster bakayım bana nerde yazmısım ben yengesi nişanlıma bişiler hissediyor diye

birşey sorucam EĞER NİŞANLIN JİGOLAYSA PARA MI VERİCEKSİN?

heyy kendine gel

agzini topla...senle ayni seviyeye inmiycem cicim
hadi beynim kucuk sende kucukte olsa bi beyin bile yok hahahahaahaha

amanede yıne sınırı aşıyorsun banlancaksın tekrardan düzgün konuş kımseye hakeret etmeye hakkın yok

bıze dedıklerınden sonra sana hala yardımcı olmaya çalışıyoruz burda saf gıbı

haklısın suçlu bızız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…