- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 45
ya sizin dilinize düşülmesin valla..süpersiniz.. ya ben cok salak kaldım su sedef konusuna sedef kım? ne yapmıs konu sahıbınee... bırı acıklarmı lutfen
![]()
eltisi, yazık ya sedefe aslında hepimiz sedef sayılırız da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sizin dilinize düşülmesin valla..süpersiniz.. ya ben cok salak kaldım su sedef konusuna sedef kım? ne yapmıs konu sahıbınee... bırı acıklarmı lutfen
![]()
yeni bir nick alıp gelirse ben hiç şaşırmam![]()
ANACIM KISACA SÖYLEYİM BEN o varya o kadın sedefffffff eli öpülesi bir kadın
yeterlimi canım![]()
okadarda yardımcı olduk dimi![]()
![]()
yeterliamanedenın konularına bak dıyosunuzda valla cok uzun uzun yazmıs okuyamadım.. meraktan catlıyorum ama okuyamıyorum cok uzunlar..
ama okuyucam ınat ettım.. sedefı merak ettım anammm... catlıycammm
Hoşşştttt köpekler
kizzzz jigolo sedef mi cikmis? :44:
anlamistim ben zaten, bu sedeften hersey beklenir , pis sesibuzusesice sedefyedi bizim kizin basini sonunda yedi kafayi kiz
![]()
kizzzz jigolo sedef mi cikmis? :44:
anlamistim ben zaten, bu sedeften hersey beklenir , pis sesibuzusesice sedefyedi bizim kizin basini sonunda yedi kafayi kiz
![]()
yeterliamanedenın konularına bak dıyosunuzda valla cok uzun uzun yazmıs okuyamadım.. meraktan catlıyorum ama okuyamıyorum cok uzunlar..
ama okuyucam ınat ettım.. sedefı merak ettım anammm... catlıycammm
sedef canım amanedenin heykeli dikilecek olan eltisibu yani amanede küçük elti sedef
büyük sedefin bi küçügü var sedefin yazık
kocası askere gidiyo tamammı sona bunu amanedenin nişanlısı sedefin elini tutuyo onun elini babası tutuyo onun elini kaynansı tutuyo sonra ortada amanede kutu kutu pense oynuyolar.bilmem anlata bildim biraz karışık ama çigerim
![]()
ekımde amanede balayına gıdıyor nereye gıttığını öğrenebılsek de zıyarete gıtsek
kk aılesı olarak![]()
sedef canım amanedenin heykeli dikilecek olan eltisibu yani amanede küçük elti sedef
büyük sedefin bi küçügü var sedefin yazık
kocası askere gidiyo tamammı sona bunu amanedenin nişanlısı sedefin elini tutuyo onun elini babası tutuyo onun elini kaynansı tutuyo sonra ortada amanede kutu kutu pense oynuyolar.bilmem anlata bildim biraz karışık ama çigerim
![]()