Kızlar merhaba,
Ben amanedenin bütün konularını ve yorumlarını okudum.
Yeri geldi (tabiki sadece amanedenin anlatımı ile) amanedeyi haklı buldum yeri geldi kendisini kıskanç buldum herneyse...
Ama bana yaptığınız şey aşırıya kaçıyor gibi gözüküyor.
Tamam bu insan burada size karı, ruh hastası, tez konusu vb şeyler söylemiş olabilir.
Ama şöyle birşey varki, o tek başına ve siz sürekli birbirinizden destek alarak yorumlarda çığ gibi büyüyosunuz.Karşınızda birisinin (1 kişi) kendisini kanıtlaması için bu yorum demetine cevap verebilmesi için hepinize birden sert çıkması gerekiyor. Dikkat ettim artık son konularında önce sizden rica ediyor karışmayın yorum yazmayın vb şekilde, ama siz üsteliyor yarasına taktığınız parmağınızı içerde dolaştırıyosunuz(bu nasıl bir tasvirse böyle aman yarabbi:106::106::106:)
Hele ki bu konuda inanın empati kurdum ve ben de üslup olarak olmasa da ruhsal olarak amanede gibi zıvanadan çıkardım onun yerinde olsam.
Hani diyosunuz ya ölü taklidi yapalım diye, bence de bunu yapın naçizane tavsiyem.Çünkü bu yazılanların gerçekten oluyor olması ihtimali var, karşımızda gerçekten bu sorunları yaşayan ve bunlar sebebiyle ruhsal sorunlar yaşayan bir arkadaş olabilir.Bu durumda siz bu insanın daha da çökmesini sağlıyor olabilirsiniz.Lütfen sadece olaya farklı bir taraftan bakmayı deneyin derim.
Sizler burada çok güzel arkadaşlıklar edinmişsiniz (Allah bozmasın), herhangi bir durumda biri bir diğerini kollayabilir, ama bu kıza bu kadar yüklenmeyin derim. Şu konuyu baştan sona tarafsız olarak bi okuyun ortada Sedef yokken Sedef konusunu gündeme getirip, kızı konudan saptırıp tamamen kendinize yoğunlaştırmışsınız.Sonra da hakaret etti diye birbirinize pas atıp dalga geçiyosunuz.Bu onu daha kızdırıp tekrar sinir saçmasından başka birşeye yaramıyor ama siz bunları da ele alıp sanki size sıfırdan hakaret etmiş gibi davranıyosunuz.
He tabiki bunlar olmayabilir ben Polyannacılık oynuyo olablirm, amanede isimli arkadaş bunları sizin düşündüğünüz amaçlar için yapıyo olabilir ama bırakın o zaman da bu yaşantının iyi olan tarafı siz olun.Aranızdan atıyorum 3 tanesi biraraya gelse zaten siz 10 mesajda kızı sinirlendirmeyi başarıyosunuz.Bunun devamında da bu sefer geri çekilip onun kendini savunmak için çırpınışlarını, hakaretlerini okuyup dalga geçip keyif alıyosunuz.[Lütfen böyle yazdım diye bana kızmayın ama konuyu dışarıdan okuyan biri olarak ben, ilk intiba olarak bunu anlıyorum ne kadar bütün konuları bilsemde]]
Bana kızan da olacaktır bu yorumuma, canınız sağolsun, sadece bir anlık bu taraftan bakmanızı sağlayabilirsem ne mutlu bana