Jeloo1981'in çeyizleri

çok güzel çok begendım ,Allahım en yakın zamanda ,agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın,darısı basıma .

Hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanırsın inş :nazar:
En çok günlük yemek takımını beğendimm :)

nevresim takımları güzel..penelopenin kaz tüyü yorganından bende almak istiyorum ama çok pahalı.
mutlu günlrde kullan çeyizlerini:nazar:

nevresim takımları güzel..penelopenin kaz tüyü yorganından bende almak istiyorum ama çok pahalı.
mutlu günlrde kullan çeyizlerini:nazar:

Beğenmene sevindim,evet Penelope'un yorganına bende baya para verdim ama inanki çok düşündüm en iyisi bu gıdık tüyüde fazla değicek bişiy sen yinede takip et kampanya yapan yerler oluyor kısa zamanda alırsın inşallah

özellikle günlük yemek takımını çok beğendim canım. güle güle kullan:3:

Çok teşekkür ederim çok sade ve renkleri uyumlu diye almıştım inşallah iyi çıkarlar uzun süre kullanırım:34:

kesinlikle çok şık bi sade. ben öyle seviyorum zaten kendimde genelde öyle alıyorum.allı dallı pek sevemiyorum göz yoruyo gibi geliyo.

Bunlarda en son aldıklarım üşenmedim çektim kaldırmadan,diğerlerini kaldırdığım için çekemiyorum hepsi kolilerde:34:

$DSC04352.webp

Süzgecim (vardı ama görünce dayanamayıp aldım)
$DSC04354.webp

Kek fanusum
$DSC04355.webp

güle güle kullanın çok güzel seçimler yapmışsın beyaz eşyalarının markası nedir acaba beyaz eşyaları senmi aldın.beyaz hangilerini alıcan

güle güle kullanın çok güzel seçimler yapmışsın beyaz eşyalarının markası nedir acaba beyaz eşyaları senmi aldın.beyaz hangilerini alıcan

Teşekkür ederim,daha çok var ama malum kolilendi hepsi :34:beyaz eşyalarım Bosch nişanlım aldı hepsini büyük eşyalarının hepsini o aldı,ben sadece küçükleri alıyorum

Bugün aldıklarım şimdilik ara vermem gerek bi banyo takımım falan kaldı bunuda acelesi yok ev yerleşince alıcam,çünkü evde bi parça birşeye yer kalmadı:1::1:

Teflon tencereler için set
$DSC04356.webp

Çay,kahve,şeker koymak için
$DSC04358.webp

Ekmeklik
$DSC04362.webp

Tek kişilik salata kaselerim
$DSC04360.webp

Günlük kullanım için çay bardaklarım
$DSC04361.webp

Silikon kek kalıplarım
$DSC04357.webp

İssimo Pamuk saten nevresim takımım
$DSC04359.webp

Buda balkonda otururken üstüne atmalık şal (kardeşimin hediyesi)
$DSC04364.webp

20 yaşındayım burda ki eşyalardan bi tane bile yok bende:9: çeyiz denecek hiç bişi yok hatta:86:

Back
X