Jeloo1981'in çeyizleri

Bence de :) Ben misafir yemek takımımdan ikişer parçayı günlük olarak kullanmaya karar verdim. Çok sevdim misafirden misafire kullanamam valla :)
Tekrar hepsini güle güle kullan. Hayırlı olsun. Biz de kredi çekeceğiz gibi gözüküyor bu arada. Bakalım artık.

Elbette hep misafire olmaz öncelik bizim:9: Teşekkür ederim canım,kredi çekmeden olmuyor malesef biz yeni çektik mobilyalarımız ve diğer alınıcakları karşılıyor ödenir canım merak etme

hepsı cok gusel mutlu gunlerde kullan ınsallah.bu arada caycılarımız aynı :)))

cnm hepsi çok güzel ve şık güle güle kocişinle güzel ve tatlı mutlu huzurlu günlerde kulanırsın inşallahhhhh (amin)

Teşekkür ederim Aynısımı çok mantıklı geldi aldım Fakir olduğu için inşallah iyi günlerde kullanırız:9:

bende fakır kucuk ev aletlerınde ıyı dıye dusundum bıde bunu tercıh etmemde demlıgının buyuk ve cam olması bıde demlık kısmının alttan ısıtmalı olması etkılı oldu.ayrıca fazladan su ısıtıcısı almak zorundada kalmıcam bosuna yer kalabalıgı olmucak dıe dusundum

hepsi çok güzeller düğün yakın mı tatlım??

günlğk yeemek takımına bayıldımmm ne kadara nerden aldın canım?

Mutlu günlerde huzurla kullanırsın inşallah çamaşır makinesi almayı düşündüğüm model günlük yemek takımınıda almışın :)

Sırada mobilyalarım en önemlisi bu idi hallettim:nazar::66::66:

Yatak odam beğenerek aldım

Dolabım
$dolap.webp

Yatak Mobilyam
$yatak başı.webp

$yatak.webp

Eki Görüntüle 185062

Şifonyerim
$şifonyer.webp

$şifonyer1.webp

Back