Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yaşındayım burda ki eşyalardan bi tane bile yok bendeçeyiz denecek hiç bişi yok hatta:86:
evde mi kalcam ben şimdi![]()
Evde kalmazsın korkmailk başta bişeyim yok dersin sonra aldıkça bunları nereye koyucam dersin
![]()
hiç sanmıyorumablam 27 yaşında daha evlenmedi. o kadar çok çeyizi var ki evde boş yer kalmadı hatta. mandala kadar var sankim kıtlık çıkcak. doğmamış çocuğun mama önlüğü bile var
o yüzden bigün evlencem diye ortaya çıksam:122: çeyizleri koyacak yer yok
![]()
Ablanızınkilere konarsınız :)
Jeloo1981, ekmekliğini ve kek kalıplarını pek beğendim :) Hepsini güle güle kullan inşallah.
hiç sanmıyorumablam 27 yaşında daha evlenmedi. o kadar çok çeyizi var ki evde boş yer kalmadı hatta. mandala kadar var sankim kıtlık çıkcak. doğmamış çocuğun mama önlüğü bile var
o yüzden bigün evlencem diye ortaya çıksam:122: çeyizleri koyacak yer yok
![]()
güle güle kullangünlük yemek takımının markası ne acaba?
Teşekkür ederim beğenmene sevindim,günlük yemek takımım Cemile-Camilla netten bakabilirsin![]()
bu markanın günlük takımları gerçekten güzel oluyor ama pek bulunmuyor yaa,bi ara bakmıştım![]()
Evet günlük yemek takımları özellikle çok güzel seçim yapmakta zorlanmıştım,Cemile'nin sitesine gir satış noktaları var ordan kendine en yakın yerin adresini alıp gidebilirsin canım
Bugün nişanlımla ankastre Fırın ve ocak aldık Bosch aldık tabiki hepsi beraber gelicek
Fırınımız (Güzel şeyler pişirmek için)
Eki Görüntüle 216535
Ocağımız
Eki Görüntüle 216537
güle güle kullanın canım kaça aldınız davlumbazda dahilmi fiyatı nekadar