Jeloo1981'in çeyizleri

Evde kalmazsın korkma:9:ilk başta bişeyim yok dersin sonra aldıkça bunları nereye koyucam dersin:1:

hiç sanmıyorum:1: ablam 27 yaşında daha evlenmedi. o kadar çok çeyizi var ki evde boş yer kalmadı hatta. mandala kadar var sankim kıtlık çıkcak. doğmamış çocuğun mama önlüğü bile var:60: o yüzden bigün evlencem diye ortaya çıksam:122: çeyizleri koyacak yer yok:61:

hiç sanmıyorum:1: ablam 27 yaşında daha evlenmedi. o kadar çok çeyizi var ki evde boş yer kalmadı hatta. mandala kadar var sankim kıtlık çıkcak. doğmamış çocuğun mama önlüğü bile var:60: o yüzden bigün evlencem diye ortaya çıksam:122: çeyizleri koyacak yer yok:61:

Ablanızınkilere konarsınız :)

Jeloo1981, ekmekliğini ve kek kalıplarını pek beğendim :) Hepsini güle güle kullan inşallah.

Evlenmeden önce herşeyini almış evlendikten sonra almak çok zor olur diye, hepimiz böyle düşünüyoruz, bende 30 yaşındayım benimde evde ve odamda yer kalmadı neyseki 2.5 ay sonra bi parça kalmıycak evde seninde ablan evlendikten sonra açılır yer alırsın canım yavaş yavaş :34:

Bunuda almıştım çok işime yarıycak Radyolu çalar saat sabah vaktinde uyanmak için :34:

$evphaj3551.webp

Bugün nişanlımla ankastre Fırın ve ocak aldık Bosch aldık tabiki hepsi beraber gelicek:16:

Fırınımız (Güzel şeyler pişirmek için:9:)
$HBN331E2.webp

Ocağımız
$NGU4155LT.webp

güle güle kullanın canım kaça aldınız davlumbazda dahilmi fiyatı nekadar

Teşekkür ederim, davlumbaz dahil ama tuttuğumuz evde davlumbaz var,aldığımız davlumbazın kolisini açmıycaz ev alınca lazım olucak, set fiyatı 1.350tl ama biz daha uyguna aldık,ben beğendim nişanlım anlaştı indirim ve taksit yaptırdım dedi ama net bilmiyorum bütün beyaz eşyaları aldığımız yerden aldık:34:

Back
X