- 17 Temmuz 2024
- 523
- 225
- 18
- Konu Sahibi Sessizbalon
-
Canjm ben kaldım . 10 artı 4 üm. Ama eşimin tüm değerler iyi sadece hız düşüktü ve varikosel vardıKızlar bu şekilde kalan varsa yazabilirmisiniz bizlere de umut olur
Bizde ameliyat olduk 4 ay önce varikoselden bizede dua edlin lütfennCanjm ben kaldım . 10 artı 4 üm. Ama eşimin tüm değerler iyi sadece hız düşüktü ve varikosel vardı
İnşallah sağlıklı hayırlı bir evladınız olur en kısa zamandaBizde ameliyat olduk 4 ay önce varikoselden bizede dua edlin lütfennyazdığınız için çok teşekkür ederim
Çakşır suyu ve çobançökerten suyu verin eşinize bir ay boyunca biz bayağı takviye kullandıkBizde ameliyat olduk 4 ay önce varikoselden bizede dua edlin lütfennyazdığınız için çok teşekkür ederim
Keçi boynuzu kürüne başlamıştım şuan, siz bunu da kullandınız mı acaba bizim hepsinde sıkıntı var şuan saraçoğlu videosunda dinlediğim için ona başlamıştım ilkÇakşır suyu ve çobançökerten suyu verin eşinize bir ay boyunca biz bayağı takviye kullandık
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah sağlıklı hayırlı bir evladınız olur en kısa zamanda
Bende bu ay kullandm adetime 5 gün var inşallah güzel haber alırsam buraya birakicamKızlarr,
Sperm sorunu olup,
Ovulasyon takibi ve Gynoseed jel ile hamile kalanlar var mıı yazarmısınız
Onu pek kullanmadık eşim sevmedi hiçKeçi boynuzu kürüne başlamıştım şuan, siz bunu da kullandınız mı acaba bizim hepsinde sıkıntı var şuan saraçoğlu videosunda dinlediğim için ona başlamıştım ilk
Tamam canım çok teşekkür ederimOnu pek kullanmadık eşim sevmedi hiç
Ay inşallah güzel haberlerle gelirsim,geliriz canımBende bu ay kullandm adetime 5 gün var inşallah güzel haber alırsam buraya birakicam
Canım birde takviye başka birşey kullandınız mı bunlar gibi kullandığınız multivitamin neydiÇakşır suyu ve çobançökerten suyu verin eşinize bir ay boyunca biz bayağı takviye kullandık
Kızlarr,
Sperm sorunu olup,
Ovulasyon takibi ve Gynoseed jel ile hamile kalanlar var
Amin amin amin Allah razı olsun inşallah sabırsızlıkla şu 5 günün gecmesini bekliyorum bi o kadarda korkuyorum negatif sonuç almaktan çok üzülecegimi biliyorum çünkü sende jeli kullandın mı Rabbım isteyen herkese sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize S SessizbalonAy inşallah güzel haberlerle gelirsim,geliriz canım
Amin inşallah canım inşallah az kaldı senin inşallah hamileyim iye gelirsinAmin amin amin Allah razı olsun inşallah sabırsızlıkla şu 5 günün gecmesini bekliyorum bi o kadarda korkuyorum negatif sonuç almaktan çok üzülecegimi biliyorum çünkü sende jeli kullandın mı Rabbım isteyen herkese sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize S Sessizbalon
Kötü enerjiyi kendine çekme kistle enfeksiyonla hamile kalan onlarca insan var benimde kasık ağrım vardı gecen haftalarca gecti simdi bel agrim var ama hamilelige yormak istemiyorum jel kullandm ve bu ay esime sınır koymadm gün aşırı yapmadk ovulasyonda yapmadm paketin hepsini kullanmak gerekiyormus diye okudum 8 tüpü aralıklı bir şekilde kullandm paketi attım gerisi Allahın takdiri içimi ferah tutmaya çalışıyorum S SessizbalonAmin inşallah canım inşallah az kaldı senin inşallah hamileyim iye gelirsinkullandım kullandım da pek bir ümidim de yok bu aydan yumurtlam çatlamadı sanırım yumurtlama gününden beri kasıklarım ağrıyor kist olsu herhalde
Ay hadi inşallah seninledir canımKötü enerjiyi kendine çekme kistle enfeksiyonla hamile kalan onlarca insan var benimde kasık ağrım vardı gecen haftalarca gecti simdi bel agrim var ama hamilelige yormak istemiyorum jel kullandm ve bu ay esime sınır koymadm gün aşırı yapmadk ovulasyonda yapmadm paketin hepsini kullanmak gerekiyormus diye okudum 8 tüpü aralıklı bir şekilde kullandm paketi attım gerisi Allahın takdiri içimi ferah tutmaya çalışıyorum S Sessizbalon
Allah razı olsun inşallah seninde bebişin seninledir en umutsuz anında şaşırtsın seni dua edicem senin için folik asit feln kullanıyor musun S SessizbalonAy hadi inşallah seninledir canımyok kuzum yumurta çatlamayıp kist oluyor ya ondan bahsettim olsada bu ay olmazsa diğer ay umutla devam edicez herşey Allahtan geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim inşallah güzel haberlerle geliriz az kaldı hadi bakalım 5 gün sonra yazıcam sana duamdasın
Maxigo şase 2 kutu bitirdi . Artı çakşır suyu çoban çökerten bide spor yapıp 5 kg verdi zaten eşim kilolu değildi 82 kg idi 77 olmuştuCanım birde takviye başka birşey kullandınız mı bunlar gibi kullandığınız multivitamin neydi
Allah razı olsun canım benim cümlemiz için aminnnAllah razı olsun inşallah seninde bebişin seninledir en umutsuz anında şaşırtsın seni dua edicem senin için folik asit feln kullanıyor musun S Sessizbalon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?