- 17 Temmuz 2024
- 522
- 221
- 18
- Konu Sahibi Sessizbalon
Tamamdır çok teşekkür ederimMaxigo şase 2 kutu bitirdi . Artı çakşır suyu çoban çökerten bide spor yapıp 5 kg verdi zaten eşim kilolu değildi 82 kg idi 77 olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır çok teşekkür ederimMaxigo şase 2 kutu bitirdi . Artı çakşır suyu çoban çökerten bide spor yapıp 5 kg verdi zaten eşim kilolu değildi 82 kg idi 77 olmuştu
Rabbim en kısa sürede nasip etsin cnm umudunu diri tut. Bende polikistik over görünümü de vardı ayrıcaTamamdır çok teşekkür ederim
Allah razı olsun canım benim cümlemiz için aminnn kullanıyordum da bitti yenisini almam gerek canım
Allah razı olsun inşallah canım umut etmek bizden vermek Rabbimden denicemRabbim en kısa sürede nasip etsin cnm umudunu diri tut. Bende polikistik over görünümü de vardı ayrıca
Arkadaşla,senin söylediklerine bakayım bir canım teşekkür ederimBen folikasit ve omega 3 takviyeleride alıyorum esimede omega3 takviyesi veriyorum
Canım jeli sıktıktan kaç dk sonra ilişki olmalı bende birkaç defa kullandım ama o da az da olsa çıkıyor normalmi bilemedimRabbim en kısa sürede nasip etsin cnm umudunu diri tut. Bende polikistik over görünümü de vardı ayrıca
bende de öyle oldu hatta en sonlarda hic birini tam sınamadigimi fark ettim ben iliskidn hemn önce sıktım hep işe yaradımi bilmiyorum tabi günüm gelmediCanım jeli sıktıktan kaç dk sonra ilişki olmalı bende birkaç defa kullandım ama o da az da olsa çıkıyor normalmi bilemedim
Rica ederim canım Allah gönlündekini versin inşallahArkadaşla,senin söylediklerine bakayım bir canım teşekkür ederim
E tabi çıkıyor ne yapılsa da on dakika önce sıkıyordum ama benim ondan olmadı bence yumurta kalitesi artıran her şeyi denedim. Diyet spor inofolic takviyesi gibi eşime de bu şekil takviye full bide iki günde bir ilişki sabah oldu hepCanım jeli sıktıktan kaç dk sonra ilişki olmalı bende birkaç defa kullandım ama o da az da olsa çıkıyor normalmi bilemedim
İnofolic combi mi normali ni mi kullandın canım senE tabi çıkıyor ne yapılsa da on dakika önce sıkıyordum ama benim ondan olmadı bence yumurta kalitesi artıran her şeyi denedim. Diyet spor inofolic takviyesi gibi eşime de bu şekil takviye full bide iki günde bir ilişki sabah oldu hep
Pembeydi benimkiİnofolic combi mi normali ni mi kullandın canım sen
Tamam teşekkür ederim canımPembeydi benimki
Canım hamile kalanda var kalmayanda var,Rabbim vesile kılıyor ileri harekette hızda sorun olan sağlıklı spermi yumurtaya daha hızlı gitmeyi kolaylaştırıyorKızlar bu jel etkili bişey mi bende denemek istiyorum
Bizde bir sorun yok ama ben tüm yolları denemek istiyorumCanım hamile kalanda var kalmayanda var,Rabbim vesile kılıyor ileri harekette hızda sorun olan sağlıklı spermi yumurtaya daha hızlı gitmeyi kolaylaştırıyor
İnşallah güzel haberler gelirsinBizde bir sorun yok ama ben tüm yolları denemek istiyorum
Amin canım inşallah teşekkür ederim yumurta kalitesi için ne kullandın canım adı neydi doktora gittiğimde sorayım adet olursam biraz tembellik var sanırım bende deBende bu jeli kullandığım ay hamile kaldım etkisi var mı bilmiyorum yumurta kalitesi artırmak için ilaç kullanmıştım onun etkisiylede kalmış olabilirim bir de sabah ilişkiye girmiştik onun da etkisinin olduğunu düşünüyorum umarım sizde en kısa sürede etkisini görürsünüz
Thancs women kullandım içerik olarak baya zengin eşinde de sperm sorunu varsa sabah saatlerinde ilişki olursa daha etkili olur 5-7 arası spermlerin daha hareketli ve hızlı olduğuna dair söylentiler varAmin canım inşallah teşekkür ederim yumurta kalitesi için ne kullandın canım adı neydi doktora gittiğimde sorayım adet olursam biraz tembellik var sanırım bende de
Evet öyle söyleniyor birde sperm testini hep sabah 8 de istiyorlar 9,30dan sonra kabul etmiyorlar demek ki doğru dualarında unutma bizleride çok teşekkür ederim canımThancs women kullandım içerik olarak baya zengin eşinde de sperm sorunu varsa sabah saatlerinde ilişki olursa daha etkili olur 5-7 arası spermlerin daha hareketli ve hızlı olduğuna dair söylentiler var