Hele ben çöpçü gibi oluyorum pantolon gıymem o yüzden hep elbise.36 beden olduğum halde ben de giyince çok tuhaf hissediyorum, daha iri duruyorum sanki
Herkes böyle hissediyor demek ki. Başkalarında garipsemiyorum ama kendim bir tuhaf oldum sanki36 beden olduğum halde ben de giyince çok tuhaf hissediyorum, daha iri duruyorum sanki
Kısa gösterdiğinden mi bilmiyorum ama iri bir kadın oldumBacaklarınız basenleriniz ince ise olur. Diğer türlü badi badi durur. Sizi olduğunuzdan kısa gösterir.
36 bedenim. Mom jeans hic yakismadi bana denedim bi yerde. Boy friend model seviyorum..beyaz sade bi t shirtle iyi oluyorKızlar merhaba bugün jean baktım biraz. Özellikle yüksek bel olanlara. Mom jeanslere de heveslendim biraz ama sanki normal jeanslere göre beni iri gösterdi. Alışkın olmadığımdan mı bilmiyorum. Herkeste bu hissiyat oluşuyor mu? Artık skinny jeanlerden de sıkıldım. Mom fit veya boy friend istiyorum ama boyum da uzun değil 1.62. O yüzden mi böyle hissettim acaba? Bu tarzlar uzun kadınlara mı göre. Veya ben hiç giymediğim için mi kendimi garipsedim
Badi badi ne demek :)Bacaklarınız basenleriniz ince ise olur. Diğer türlü badi badi durur. Sizi olduğunuzdan kısa gösterir.
Boyfriend mi denemeliyim ben de 34 36 giyiyorum ama bir tuhaf oldum. Üst kısmı bel yani tam oturduğu için mi. Boyfriend daha bol daha mı iyi durur36 bedenim. Mom jeans hic yakismadi bana denedim bi yerde. Boy friend model seviyorum..beyaz sade bi t shirtle iyi oluyor
Bi deneyin magazada. Icinize sinerse alinBoyfriend mi denemeliyim ben de 34 36 giyiyorum ama bir tuhaf oldum. Üst kısmı bel yani tam oturduğu için mi. Boyfriend daha bol daha mı iyi durur
Kısa, tıknaz.Badi badi ne demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?