• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jean seçimi

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Kızlar merhaba bugün jean baktım biraz. Özellikle yüksek bel olanlara. Mom jeanslere de heveslendim biraz ama sanki normal jeanslere göre beni iri gösterdi. Alışkın olmadığımdan mı bilmiyorum. Herkeste bu hissiyat oluşuyor mu? Artık skinny jeanlerden de sıkıldım. Mom fit veya boy friend istiyorum ama boyum da uzun değil 1.62. O yüzden mi böyle hissettim acaba? Bu tarzlar uzun kadınlara mı göre. Veya ben hiç giymediğim için mi kendimi garipsedim

Kızlar merhaba bugün jean baktım biraz. Özellikle yüksek bel olanlara. Mom jeanslere de heveslendim biraz ama sanki normal jeanslere göre beni iri gösterdi. Alışkın olmadığımdan mı bilmiyorum. Herkeste bu hissiyat oluşuyor mu? Artık skinny jeanlerden de sıkıldım. Mom fit veya boy friend istiyorum ama boyum da uzun değil 1.62. O yüzden mi böyle hissettim acaba? Bu tarzlar uzun kadınlara mı göre. Veya ben hiç giymediğim için mi kendimi garipsedim
36 bedenim. Mom jeans hic yakismadi bana denedim bi yerde. Boy friend model seviyorum..beyaz sade bi t shirtle iyi oluyor

36 bedenim. Mom jeans hic yakismadi bana denedim bi yerde. Boy friend model seviyorum..beyaz sade bi t shirtle iyi oluyor
Boyfriend mi denemeliyim ben de 34 36 giyiyorum ama bir tuhaf oldum. Üst kısmı bel yani tam oturduğu için mi. Boyfriend daha bol daha mı iyi durur

Bu sene mom jeanslerden vazgeçemiyorum gittim bir de şort olanlarında da aldım. İri gösteriyor kısmı garip bence çünkü jeansin materyali kalın o nedenle diğer jeansler gibi yapışık durmuyor vücuda bir cm daha geniş gibi hissettiriyor ama popoyu aşağı salmıyor ve bele tam oturduğundan beli ince gösteriyor. Bir nevi göz yanılması yaşatıyor aslında. Bol elbiselere de extra kemer takıp beli belli edince daha iyi durur ya onun gibi. Benim sevme sebebim diğer kotlarla kısa bluzlar üstler giydiğimde eğilme kalkma oturma durumlarında sürekli pantolonu yukatı çekmeye çalışıyorum. Göbeğim çok belli oluyor, popomun çatalı mı gözüktü modunda oluyorum. Bunlarda derdim tasam bitti küçücük badiyi bi giyiyorum mis gibi 2 parmak sonra pantolon başlıyor zaten. İstediğini yap frikik yok. Bir de benim bel oyuntum çok yok bence. O yüzden seviyorum.

34 bedenken bile yakışmadı evet kısayım gözünü seveyim skinny jean ,
Bazen daha klasik gözükmek için boru paça skinny giyiyorum o kadar inan bol kumaş pantalonum bile yok

Farklı şeyleri giyemiyorum herkes bana bakıyor gibi geliyor😂 mom jean ya da boyfriendlerde de garip hissediyorum.
O sebeple skinny, beyaz ya da açık renk tişört, beyaz ya da açık renk spor ayakkabısı ❤️Ben

Boyfriend giyiyorum, mom asla giymem, boyum 1.67, 36 bedenim, ama yakisanini bulamadim, bacak boyumu birden 30 cm kisaltiyor sanki 😆

Boyum kısa (1.60) olduğu için böyle değişik modellere cesaret edemiyorum. Her şey uzunlara yakışıyor yaa 🙄

Skinny artık çok baydı. Kadın erkek herkesin üstünde var. Üstüne giydikleri bile hep aynı .

Saçlar makyaj hepsi aynı. Arkadan insanları ayırt etmek zor oluyor.

Kızılay dağıtmış gibi. ..
...

Evet biraz uzunlara daha çok yakışıyor.

Back
X