Skinny den sıkıldık evet ama ne giyeceğiz? Bu bahsi geçen tarzlar herkese gitmiyor. Boru paça pantolonları da gözümüz yadırgıyor artık .
Kırk yılda bir ispanyol olsun hadi ama sonrası yine hep skinnylere çıkıyor malesef
Mom falan az geldi bana bu hafta grandma jeans aldim. Boyle tayt kumasi gibi elastik, beli cok yuksek ve dugme fermuar yerine lastik var Uniforma gibi butun yaz bunu giyicem.
Havuç pantolon gibi. Bacak boyu uzun olanlarda her şey daha bi başka güzel duruyor. Ben 160 cm bile değilim ispanyol ve basenden bol kotları seviyorum ama favorim skinny :)
Skinny den sıkıldık evet ama ne giyeceğiz? Bu bahsi geçen tarzlar herkese gitmiyor. Boru paça pantolonları da gözümüz yadırgıyor artık .
Kırk yılda bir ispanyol olsun hadi ama sonrası yine hep skinnylere çıkıyor malesef
Ben 36 bedenim boyum da uzun ama mom jeanler bana yakışmıyor kesinlikle. Ablamın basenleri daha geniştir boyu da kısa bana göre ama ona çok güzel oluyor. Aynı pantolonları denedik geçen o üç tane aldı ben elim boş döndüm valla.