Gelinlik Modelleri jasmin27'nin gelinliği :)))

çok şık, sade çokkk hoşşş görünüyor ama benim için de baya bi sade model..
ben de daha havalı bi gelinlik hayal ediyorumsüprizzzzz
güle güle giy, mutlulklar

bencede bu haliyle cok güzel hatta arsivime kaydettim amayukarıda ekledigin bi model var onuda cok begendim

çiçeğin de ayrı bir havası var çıkarma derim yoksa çok sade olur ama tabi başka tarz birşey ekleyeyim diyosan sen bilirsin sositososito

benim sadece üstteki etek kısmından sallanan danteller hoşuma gitmedi
biraz kalabalıklaştırmış orayı
göz yoruyor

bence çok zarif ve şık...
çiçeği büyütme derim ben...bana kalsa tamamen çıkarırdım ya da daha küçük bişey yaptırırdım...
ama sen daha gösterişli şeyler seviyorsun anladığım kadarıyla...
bence bu haliyle çok güzel bi gelinlik dilerim mutlulukla giyersin....

canm gelinliğin çokk güzel ve bişey söyleyim mi bende bu gelinliği diktiriyorumkaydirigubbakcemile3ama benımkının bir kolundan asılı mınık mınık çiçekler olucak çok mutlu olursun ınsallah canm gelınlık cok guzel ben ılk bunu gordum ve bayıldım ılk basta kıraladım sonra kıyamadım alıcam dedım..sen alıyomusun kıralıyomusun cnm

ayyy çok sevindim canım ya hazır olunca resmini görmek isterim :)) inşallah sende çok mutlu olursun canımcım mutlulukla giy gelinliğini bu arada bende bu modeli gördüm ve işte budur dedim başka modelde bakmadım :CüvCüv:

gerçekten çok hoş çok güzel bir model güle güle giy Allah bir ömür mutlu etsin. bende gelinliğimin modeline karar verdim daha önce bu modeli görmüş olsaydım bu modeli diktirebilirdim. çiçeği bir kaç tane bir arada sanırım onun yerine gösterişli tek bir çiçek koyabilirsin. resim eklemek isterdim ama msj sayım yeterli değil yerimseniben

tşk ederim canım benim sende mutlulukla giy gelinliğini inşallah herşey istediğimiz gibi olur:Saruboceq: çiçeğinde değişiklik olacak canım daha hoş ve taşlarla süslenmiş bir çiçek olacak opuyorumnanaktan

yanlız gelınlıgın ordakı cıcege herkes olmasın demıs ama o cıcek ınanılmaz guzel duruyor tabı herkesın kendı zevkı ama cok tatlı bı anbıyans verıyo gelınlıge aynı cıcekten benım omuzlarındada mınık mınık omuzdan dusuk cıcekler olucak ınsallah jasmın benım dugun ekımde provamı eylulde yapıcaklar gelınlık pislenmesın dıye erken dıktırmıyorm canm benım o yuzden dıkılır dıkılmez koyucam resmı opuyorumnanaktan

canım benim allah sanada ağız tadıyla giymeyi nasip etsin gelinliğini... benim gelinliğimde ekimin ilk haftası hazır olacak inşallah 6 ağustosta ilk provama gidicem bu arada çiçek olacak orada ama daha hoş taşlı bi çiçek canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…