Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazdıklarımız silinmiş çünkü canım =)
canm gelinliğin çokk güzel ve bişey söyleyim mi bende bu gelinliği diktiriyorumkaydirigubbakcemile3ama benımkının bir kolundan asılı mınık mınık çiçekler olucak çok mutlu olursun ınsallah canm gelınlık cok guzel ben ılk bunu gordum ve bayıldım ılk basta kıraladım sonra kıyamadım alıcam dedım..sen alıyomusun kıralıyomusun cnm
gerçekten çok hoş çok güzel bir model güle güle giy Allah bir ömür mutlu etsin. bende gelinliğimin modeline karar verdim daha önce bu modeli görmüş olsaydım bu modeli diktirebilirdim. çiçeği bir kaç tane bir arada sanırım onun yerine gösterişli tek bir çiçek koyabilirsin. resim eklemek isterdim ama msj sayım yeterli değil yerimseniben
yanlız gelınlıgın ordakı cıcege herkes olmasın demıs ama o cıcek ınanılmaz guzel duruyor tabı herkesın kendı zevkı ama cok tatlı bı anbıyans verıyo gelınlıge aynı cıcekten benım omuzlarındada mınık mınık omuzdan dusuk cıcekler olucak ınsallah jasmın benım dugun ekımde provamı eylulde yapıcaklar gelınlık pislenmesın dıye erken dıktırmıyorm canm benım o yuzden dıkılır dıkılmez koyucam resmı opuyorumnanaktan