Son derece şık ve asil duruyor güle güle giyin. Gelinlik dediğin de öyle olmalı bence ne öyle hediye paketi gibi janjanlı hepsi şimdilerde.kaydirigubbakcemile2
bende bunu beğenmiştim ama seninkini görünce alternatif olarak düşünmeye başladım valla.banada bunu 1500 e dikeriz dediler.
ne resim nede link ekleyebiliyorum.:çok üzgünüm:
bende çok beğendim:)
mutluluklaralkisalkisalkis
evetcanım bakabileceğim bir yer varmı peki?
bende beğendim cnm, hoş, zarif bi model, karar vermek gerçekten zor oluyo ama işte bu dediğimiz mutlaka oluyo, 25-30 gelinlik denemesinden sonra bende anca karar verebildim :)) netten öyle model bakmaya benzemiyo yerinde incelemek
sadece uzun kollu istiyorum.Çok şık demi bayıldım ve başka model bakmamıştım ama seninkinide çok beğendim
çok tşkler canım:) evet gerçekten birçok model gördüm denedim beğendim ama bunu bi başka beğendim ya çok içime sindi hiç düşündüğüm bi model değildi oysa ki ne gariptir ki bu modeli gördükten sonra birkaç yere baktım ve yine karşıma bu çıktı kısmetimde bu varmış demek ki :1hug:
ona karar veremedim galiba yönlendiriler.ben sadece bolero istemiyorum.hangisi daha güzel durur bilmiyorum
aynen bende öyle oldum cnm, kafamda çok farklı birşeyler vardı ama şuan diktirdiğim modeli giyince sanki bambaşka geldi gözüme :)) ondan sonra başka modellere baksamda yok olmadı yanii :)) :1hug: Allah güle güle giymemizi nasip etsin inş..
bende o çiçeği beğenmedim zaten canım o çiçek olmayacak onun yerine alternatif ne olabilir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?