- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben bunu hiç anlamadım vallahi yazsam benim için bakabilir misiniz zahmet olmazsaBu takvıme gore %83 erkek ama suan cınsıyetını bılmıyorum yarın ayrıntılı usgde ogrenecegım ınsallh.ogrenınce yazarım![]()
Tabı bakarım yazın esınızın dogdugu ay sızın dogdugunuz ay bıde hamıle kaldıgınız ayMerhaba ben bunu hiç anlamadım vallahi yazsam benim için bakabilir misiniz zahmet olmazsa![]()
Haziran ekim şubat(son adet olduğum ay hamile kaldığım yani yumurtlama ayı martTabı bakarım yazın esınızın dogdugu ay sızın dogdugunuz ay bıde hamıle kaldıgınız ay![]()
Hazıran sızın mı esınızın mı dogum ayıHaziran ekim şubat(son adet olduğum ay hamile kaldığım yani yumurtlama ayı mart![]()
Haziran eşiminHazıran sızın mı esınızın mı dogum ayı
6x erkek tek x kız gosterıyorHaziran eşimin
Ekim benim
Valla bende erkek hissediyorum bakalım tutarsa yazarım çok teşekkür ederim zahmet oldu size6x erkek tek x kız gosterıyoryanı %90 erkek gosterıyor.
Anneler genelde hıssederValla bende erkek hissediyorum bakalım tutarsa yazarım çok teşekkür ederim zahmet oldu size![]()
İnşallah sağlıklı olsunlarAnneler genelde hıssederrıca ederım ne zahmetı..bnde yarın ogrenıcem cok merak edıyorum bakalım dogru cıkacak mı
Insallh saglıklı olsunlarda hıc onemı yok kız yada erkek olmasınınİnşallah sağlıklı olsunlarsizde yazın lütfen
Martta mı hamıle kaldın nisanda mı hamıle kaldıgın tarıh onemlıEşim - Mart
Benim - Eylül
Son adet tarihim 24 Mart
Banada bakar msiniz ??
Gittiniz mi kontroleMartta mı hamıle kaldın nisanda mı hamıle kaldıgın tarıh onemlı
Yok daha 2 saat sonra randevum ama yogun bır sekılde kız hıssdıyorumGittiniz mi kontrole
Siz ne hissediyorsanız odur bence vallahi bende çok merak ettim öğrenince yazın lütfenYok daha 2 saat sonra randevum ama yogun bır sekılde kız hıssdıyorum![]()
KızmışSiz ne hissediyorsanız odur bence vallahi bende çok merak ettim öğrenince yazın lütfen![]()
Sağlıkla gelsin inşallah demekki annenin hissettiği önemliKızmışyanı bu jopon çin rus takvımı hepsı hıkaye
hepsıde erkek gosterıyordu