Janome dikiş makinası kullanan yokmuuuu???

asistan27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
384
10
janome dikiş makinası almayı düşünüyorum ama hiçbiryerde yorum bulamadım, aranızda alan kullanan varsa paylaşımları beklerim :44:

merhaba dün janome jr 1012 aldım güzel bir makineye benziyor çünkü çok araştırdım hem fiyat hem de kalite olarak avantajlı
henüz dikiş bilmiyorum ama bu makineyle çok rahat öğrenebilirim...
başka markalar kullanmadım karşılaştıramam ama janome'u tavsiye ederim..
sevgiler:)

canım ben TR 1018 modelini beğenip sipariş vermiştim fiyatta anlaşmıştık peşin 255 tl diye ama gel görki birtürlü gelmedi önce adam yanlış makina gönderdiler dedi sonra aradık istediğinizi tekrar sipariş ettim hala ulaşmadı dedi 15 gün oldu nerdeyse açıkcası o adamdan alasım kalmadı, başka yerden alırsam yine janome düşünüyorum
dikiş diktinizmi hiç çalışması nasıl ?

dediğim gibi başka bir makine kullanmadığım, bu konuda da pek bir tecrübem olmadığı için uzman cevabı olmayacak ama
bence dikişi çok güzel kullanan insanların yorumlarını başka sitelerden, bloglardan da okudum
kullananlar memnun
eğer yakınında servisi de var ise almanı tavsiye ederim
sonuçta japon markası ve 1921 den beri bu işi yapıyorlar...
şimdiden kolay gelsin umarım sonuç senin için hayırlı olur:)

cevabın için teşekkürler bugün aldım makinayı alıştırma amaçlı modelleri deneme dikişi falanda yaptım çok kolay ve kullanışlı geldi banada memnunum şimdilik Allah pişman etmesin, seninle aynı fikirdeyim yani :86:

bende var canım janome 423 s ben çok memnunum alırsan ondan al ben dışarıya dikiş dikiyorum 2 aydır kullanıyorum ben 476 ya ticaret merkezinden aldım kargoda onlara aitti 5 gün içinde geldi

bende var canım janome 423 s ben çok memnunum alırsan ondan al ben dışarıya dikiş dikiyorum 2 aydır kullanıyorum ben 476 ya ticaret merkezinden aldım kargoda onlara aitti 5 gün içinde geldi

ben acemi olduğum için fazla özelliği olmayan ev tipi bişey aldım, deneme bişeyler diktim ama çok başarılı değilim zamanla alışıcam teknikleri öğrenicem mutlaka, şimdilik makinadan memnunum bakalım

merhaba konuyu biraz hortlatmış olcam ama Setrinisa sen bu makinede hiç kot gibi kalın kumaş yada penye türü kumaşlar diktin mi ? Ona göre bende alıcamda biraz kararsız kaldım forumlarda ve bloglarda okuduğum kadarıyla bu tür kumaşları diktiğini söylüyorlar :44:

canım ben bugün kızıma penyeden bluz diktim esneme yapar diye korkuyordum ama olmadı yalnız kot denemedim

canım hakkını helal et henüz gördüm mesajını
kot gibi sert bir kumaş dikmedim zaten o kadarı fazla olur benim için
ama dikilmeyecek gibi değil makine onunda üstesinden gelir gibi...

janome kullanan başka arkadaşlar varsa fikir paylaşımında bulunalım:)
sevgiler:)

merhaba arakadalar...
bende bir haftdır tırım tırım dikiş makinası arıyorum ve janome biraz aklıma yattı 300 lira limitim var. siz tavsiye ediyormusunuz janomeyi lütfen cevaplarınızı bekliyorumi

merhaba arakadalar...
bende bir haftdır tırım tırım dikiş makinası arıyorum ve janome biraz aklıma yattı 300 lira limitim var. siz tavsiye ediyormusunuz janomeyi lütfen cevaplarınızı bekliyorumi

merhaba, aldıysan memnun musun? ben singer confidence 7463 alacaktım, janome jr1012'yi görünce vazgeçtim. ayrıca singer'in çin'de üretildiğini bilmiyordum, burdan öğrendim.

merhaba makine aldınızmı bilmiyorum ama janome1008 1 yıldır kullanıyorum memnunum kalınkumaş dikebiliyor tereddüt etmeden alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…