bende var canım janome 423 s ben çok memnunum alırsan ondan al ben dışarıya dikiş dikiyorum 2 aydır kullanıyorum ben 476 ya ticaret merkezinden aldım kargoda onlara aitti 5 gün içinde geldi
ben de janome almayı düşünüyorum, birkaç güne alacağım bakalım
merhaba konuyu biraz hortlatmış olcam amaSetrinisa sen bu makinede hiç kot gibi kalın kumaş yada penye türü kumaşlar diktin mi ? Ona göre bende alıcamda biraz kararsız kaldım forumlarda ve bloglarda okuduğum kadarıyla bu tür kumaşları diktiğini söylüyorlar :44:
canım ben bugün kızıma penyeden bluz diktim esneme yapar diye korkuyordum ama olmadı yalnız kot denemedim
merhaba konuyu biraz hortlatmış olcam amaSetrinisa sen bu makinede hiç kot gibi kalın kumaş yada penye türü kumaşlar diktin mi ? Ona göre bende alıcamda biraz kararsız kaldım forumlarda ve bloglarda okuduğum kadarıyla bu tür kumaşları diktiğini söylüyorlar :44:
biz de janome düşünüyoruz, singer çin'de üretim yapıyormuş artık, arkadaşlar hala memnun musunuz makinelerinizden:18:
ben memnunum canım bir sıkıntım yok makinadan yana....
merhaba arakadalar...
bende bir haftdır tırım tırım dikiş makinası arıyorum ve janome biraz aklıma yattı 300 lira limitim var. siz tavsiye ediyormusunuz janomeyi lütfen cevaplarınızı bekliyorumi
merhaba, aldıysan memnun musun? ben singer confidence 7463 alacaktım, janome jr1012'yi görünce vazgeçtim. ayrıca singer'in çin'de üretildiğini bilmiyordum, burdan öğrendim.