Janome dikiş makinası kullanan yokmuuuu???

biraz geç oldu ama ancak cevap yazıyorum. Makineyi neredeyse 1 yıldır kullanıyorum. jr 1012 modeli . kot , polar, ipek.. her türlü kumaşta denedim. Hatta diktiklerimin bir kısmını oblem.blogspot.com dan görebilirsiniz. singer kullanan teyzem ve annem benim makinemi daha çok beğendiler. Bir dezavantajı var, o da yardımcı ayaklar ( kıvırma, fermuar ayağı...) yanında gelmiyor. sadece zigzag ayağı geliyor ekstra olarak. singerin içinden çıkıyormuş. Gerçi bugün internetten bulduğum bir sitede zaten ayakların 4 tl civarında olduğunu öğrendim. kargo da bedava üstelik. Çok mutluyum şu an..

bende 2 gün önce overlok makinesini aldım 204 d modeli çokta memnunum konuda açmıştım orayada yazdım

kenar bastırmada kullandık, annem yıllar sonra hafif ve kullanımı kolay bir makineye kavuşmanın sevincini yaşıyor çocuk gibi. penye kumaş için başka iğne lazımmış, onu da aldık ama henüz kullanmadık, yine yazarım.

Selam hanımlar.

Ben de bu dikiş nakış olayına evlendikten sonra merak sarmaya başladım. Halk eğitim merkezine gideyim onlar bana öğretir diye düşündüm ama çalıştığım için haftaiçi kurslarına katılamıyorum. haftasonu veya akşamları da kurs açılmıyormuş. Bu atağım hüsranla son buldu. Yakın çevrem de "şimdi herşey hazır parayı ver al" diyor. Hepimizin bildiği birşeydir ver parayı al malzemeyi... Ama ben kafamdaki modeli kendim üretmek istiyorum. Bu yorumlar biraz şevk kırıcı olsa da yine de deneyeceğim.

Şimdilerde de dikiş makinesi almayı düşünüyorum. Aslında makine kullanmayı bilmiyorum. Yeni başlayanlardanım. Singer düşünüyordum ilk etapta ancak biryerde okuduğuma göre üretimi çine kaydırdığı için kalitesinden biraz ödün vermeye başlamış ve janome alternatif ve kaliteliymiş. Ürünleri karşılaştırdığımda da çok geçmeden janomeye içim ısındı. TR 1018 modelini kendime uygun görüyorum. Kalın - esnek kumaşlar vs dikim özelliği ile sanırım istediğim her türlü kumaşı dikebilirim diye düşünüyorum. Sitelerden dikiş konusunda bilgiler toplamaya, blogları incelemeye ve dikeceğim ürünlerden modeller toplamaya başladım ama acemi olduğumdan Bi heyecan b telaş var :) Makineyi alır almaz ilk yapmak istediğim şey dantel kumaştan basit bir elbise.

Bu konuda önerileriniz nelerdir.

Bende ekonomik ama iyi bir dikiş makinesi bakıyorum, bu topicteki önerilere göre inceledim biraz, janome alabilirim gibi...

Janome 3022 aldık bizde bugün. Evde biraz deneme yaptık eşimle kullanma kılavuzunu okumadan, tam anlayamadım uzunluk genişlik ayarlarını, inşallah makineyi çözdüğümde memnun kalırım.

bende dikiş makinesi araştırması yapıyorum marka konusunda kararsızım ama janome ağır basıyor.halk eğitimde dikiş kursuna gidiyorum ordaki makinelerde janome mc5200.biraz pahalı olan bir modeli tabi ama gerçekten harika.tek sorun servis ağının az olması izmirde olupta janome kullananlar varmı acaba??

Janome 3022 aldık bizde bugün. Evde biraz deneme yaptık eşimle kullanma kılavuzunu okumadan, tam anlayamadım uzunluk genişlik ayarlarını, inşallah makineyi çözdüğümde memnun kalırım.

bende 3022 almayı düşünüyorum, baya bi araştırdım, kullananlar memnun
satan yerlerdede birkaç marka olduğu halde janomeyi tavsiye ediyorlar

sen memnun kaldınmı,nasıl kullanımı?

Janome dikiş makinesinin sitesi bile güncellenmemiş ki, fiyat listesi açılmıyor, broşürleri bile 2011 yılının kendi siteleri ile ilgilenmeyenler makine de sorun çıksa ilgilenirler mi ne dersiniz?

Dikiş Makinesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dikiş makinesi seçiminde bir kaç püf noktası vardır.Bunlardan bir tanesi ilik açıyor olabilmesi .Şimdiki Dikiş makinelerinde ya bir adımdailik açma var yada bir kaç adımda ilik açabilme bunlardan herhangi birini seçebilirsiniz.Zaten düz dikişi piyasadaki tüm dikiş makineleri yapabilmektedir ve zigzag dikiş de vardır.Desenli dikişleri kullanılacak olanlar içinde bunlara uygun makineleri seçebilirler.Piko yapan ve fermuar dikebilmesi dikiş makinesi alırken önemli hususlardan biridir.Dikiş makinesinde dikkat etmemis gereken önemli unsurlardan biride ayaklarının değişiyor olmasıdır.Dikiş makinesi alırken servis ağının geniş olmasıda önemlidir.

Janome 1008 Dikiş Makinesi « Hepsibayiden.com | Derin Dondurucu, Dikiş Makinası, Koşu Bandı, Buzdolabı, Motorsiklet, Akülü Araba, Bebek Arabası

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende netten sipariş verdim tc numarası istedilier sizdede istemişlermiydi ya uyuz oldum bişey olmaz ama yani demi ?

selam tc kımlık numaranızı ıstemenın sebebı fatura kesıldıgı ıcın ıstenmek zorunda sızden tc kımlık numarası ıstenmesse asıl orda problem vardır efendım yoksa fatura kıme kesılecek sızın aldıgınız urunun garantılı ve faturalı oldugu anlamına gelır saygılar

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben şimdi bir siteden janome 423s ve janome 1008 modelini gördüm fiyat olarak araştırdım gayet uygunlar ikiside uygun piyasa göre ama hangisini tercih edeyim bir türlü karar vermedim janome 1008 fazla profesyonel değil ama işimi görür 423s ise profesyonel makine ama o kadara gerek varmı bilemiyorum bana yardımcı olurmusun bu siteden çok ucuz buldum buyukavm.com sizin baska daha ucuz bulduğunuz yer varsa ordanda alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum tşkler .

Merhaba,
canım bende 423s var.2 yıl once aldım.heves ettim pek dikiş bilgim yok.ufak tefek şeyler yaptım.sorun çıkarmadı.iki kücük bebeğim var onlar buyuyunce daha çok otururum başına inşallah.
ben makinaları araştırırken singerin çin malına dönüştüğünü ögrendim.janome ise japon malı.daha sağlam dediler.423 s overlok ve ilik açıyor.desen secenekleri var.evde geellikle düz dikiş yapacaksan 1008 de işini görür.

1 hafta önce 1008 modelini aldım..ben de 423 istiyordum ama araştırdım ki makinacılardan;tek farkı desen seçeneği fazla ve iliği 4 aşamada değil tek aşamada açıyor...ve arada 300 tl kadar fark var az değil yani bir makine kadar farkı var...eğer seri şekilde dikiş yapıcam satıcam diyorsan 423 al..yok benim gibi evde kendime dikicem diyorsan 1008 yeter...ay deseni ona benzer bir iki süsleme deseni de var arada süslüyorum yaptığım şeyleri...yetiyor...423 alıp sırf desene 300 tl fazla para vercektim....şimdilik makinamdan memnunum aman nazardeğmesin buaradçeşitli ayaklar var istediğinialıp takarsın 5-6 tl ye kıvırma ayağını nervür ayağını çift iğneyi tavsiye ederim..dediğim gibi 423 ün en büyük farkı desen fazlalaığı veiliği tek aşamada açması ...4 aşamada açsan nolcak ki 1 dk bile sürmüyor videoda izledim you tube de janome 1008 yaz izle canım..

bu arada ben 360 tl 12 taksitle aldımaman dikkat et aldığın yere ve satıcı kşiye..kimisi fatura yollamamış kimisi kargosu teslim edilmemeiş kimisi diyor kargo parası sıfırdı ama ben ödedim diyor...325 e buldum ama günlerce mesaja cvp bile vermedi.360 a buldum hemen mesaja cvp veriyor ilgili dürüst satıcı...birazfazla öderim başımağrımaz dedim.1 günde kargom geldişükür faturası vs içinde tam olarak...diğerleri hala cvp vercek mesaja....düşün yani....bunlarda önemli....ben ............... dan aldım orada bi sürü fiyat veren satıcılar var

Son düzenleme:
arkadaşlar ikizler makinede hem fiyat olarak uygun veriyolar hemde eğitim sınırsız ve ücretsiz tavsiye ederim ben çok memnunum çok güzel ilgileniyorlar 3 kuruş fazla olsun ilgi alaka mükemmel maltepede ikizlermakine.com sitesinden baktım aradım gittim ve aldım çoooooook memnun kaldım makineden ve ilgive alakalarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…