- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Janome 3022 aldık bizde bugün. Evde biraz deneme yaptık eşimle kullanma kılavuzunu okumadan, tam anlayamadım uzunluk genişlik ayarlarını, inşallah makineyi çözdüğümde memnun kalırım.
arkadaşlar ben şimdi bir siteden janome 423s ve janome 1008 modelini gördüm fiyat olarak araştırdım gayet uygunlar ikiside uygun piyasa göre ama hangisini tercih edeyim bir türlü karar vermedim janome 1008 fazla profesyonel değil ama işimi görür 423s ise profesyonel makine ama o kadara gerek varmı bilemiyorum bana yardımcı olurmusun bu siteden çok ucuz buldum buyukavm.com sizin baska daha ucuz bulduğunuz yer varsa ordanda alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum tşkler .
arkadaşlar ben şimdi bir siteden janome 423s ve janome 1008 modelini gördüm fiyat olarak araştırdım gayet uygunlar ikiside uygun piyasa göre ama hangisini tercih edeyim bir türlü karar vermedim janome 1008 fazla profesyonel değil ama işimi görür 423s ise profesyonel makine ama o kadara gerek varmı bilemiyorum bana yardımcı olurmusun bu siteden çok ucuz buldum buyukavm.com sizin baska daha ucuz bulduğunuz yer varsa ordanda alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum tşkler .
janome dikiş makinası almayı düşünüyorum ama hiçbiryerde yorum bulamadım, aranızda alan kullanan varsa paylaşımları beklerim :44: