- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
Bu harika bir haber. Allah en hayırlısını nasip etsin canım inşallah. Sağlıkla dünyaya getir. Çok özeniyorum böyle haberler duyunca.
darısı başına diyelim mi canım??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu harika bir haber. Allah en hayırlısını nasip etsin canım inşallah. Sağlıkla dünyaya getir. Çok özeniyorum böyle haberler duyunca.
sıpa ellerinden öpsünmaşallah. karnından sıpa eksik olmasın. ama bu kız olsun kzzz
eksik kalan çivileri elimde taşıyom canım , belki bi gün lazım olur diye
maşallah. karnından sıpa eksik olmasın. ama bu kız olsun kzzz
sıpa ellerinden öpsün
arada bi banada lazım oluyor
çak ozaman çak çak çak çak
Abuzer Kadayıf Cak Cak Yuzbir.Net - YouTube
darısı başına diyelim mi canım??
bence diyelimdarısı başına diyelim mi canım??
kız çocuğunun tatlığını görseniz. cilveler, nazlar babaya.. ayy ay çok sempatik oluyorlar.anneye yardımlar. 90 cm boyuyla bulaşık makinasından kaşıkları indirirdi kızım. şimdi aştık iyice..
kız çocuğunun tatlığını görseniz. cilveler, nazlar babaya.. ayy ay çok sempatik oluyorlar.anneye yardımlar. 90 cm boyuyla bulaşık makinasından kaşıkları indirirdi kızım. şimdi aştık iyice..
çok sağol dilek canım
darısı sana olsun ozaman ne bekliyon ki
Benim şartlarım çok zor bilim. 2 senedir rahatım ondan öncesinde ne bayram bildim ne tatil ne balayı.. çok çalıştım çok…. Bakacak kimse de yok. Ama olursa da istemem yan cebime koy misali sevinirim hatta belki.. ama korunmayım olsun diyemiyorum.
kısmet canım. kaza kurşunu olursa eyvallah.bilinçli pek düşünmüyorum.
bende hep ilk bi kız sonnrada erkek istemişimdirr. Allah bilir tabii ama fallarda hep ilk erkek çıkıyor
tabi önce koca çıksa daha çok sevinicem de neyseee
olsun canım ya tek çocuk zor olur 2 olsun kardeşşi olsun yanında bulunsun hep
bende hep ilk bi kız sonnrada erkek istemişimdirr. Allah bilir tabii ama fallarda hep ilk erkek çıkıyor
tabi önce koca çıksa daha çok sevinicem de neyseee
çok üstüne düşme en iyi bu koca işinin, ilk kız olunca sonrakine anne şefkati ile yaklaşıyo ama erkek olunca ötekinid eyoldan çıkarıyo
ahh keşkeeee ama en yakın arkadaşımın 3 aylık kızı var diyorum 2. ne zmn sakın diyo söyleme duyması bile kötü şu andaaBekara karı okşamak kolay sende doğurda görelim bi
napayım bütün arkadaşlarım evlendi benden sonra evlenenler patır patır dığurdu 2 çocukları var e hani bana hani banaçok üstüne düşme en iyi bu koca işinin, ilk kız olunca sonrakine anne şefkati ile yaklaşıyo ama erkek olunca ötekinid eyoldan çıkarıyo
çok üstüne düşme en iyi bu koca işinin, ilk kız olunca sonrakine anne şefkati ile yaklaşıyo ama erkek olunca ötekinid eyoldan çıkarıyo
ahh keşkeeee ama en yakın arkadaşımın 3 aylık kızı var diyorum 2. ne zmn sakın diyo söyleme duyması bile kötü şu andaa
napayım bütün arkadaşlarım evlendi benden sonra evlenenler patır patır dığurdu 2 çocukları var e hani bana hani bana
ahh keşkeeee ama en yakın arkadaşımın 3 aylık kızı var diyorum 2. ne zmn sakın diyo söyleme duyması bile kötü şu andaa
napayım bütün arkadaşlarım evlendi benden sonra evlenenler patır patır dığurdu 2 çocukları var e hani bana hani bana