How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İznik Gezisi Kareme girenler ....

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.327
En iyi cevaplar
2
69.481
1.623
101
81b9eb68e5b48e2630e5e67061a6dd34.jpg

Saliha Teyzem,
Biliyormusunuz yaşı 86 ve hiç fotografı yokmuş ? 46 kare çekmişim arasında seçim yapamadım hepsi birbirinden güzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazen abi bu teyzeyi nasıl biz kaçırdık hala ona yanıyorum ben:çok üzgünüm:

Yalnız teyzemin modelliği ayrı tabi objetif kadraj bir okadar ayrı güzelkaydirigubbakcemile5

Bir de tülbentini eliyle tuttuğu fotoğrafıda ben çok seviyorum abi onuda koysan şahane olucakhihoyyyt

Benim konumda da sadece amcalar var ya:1no2:

Son düzenleme:
86 yaşında olmasına rağmen halen ne kadar güzel bi bayan..hiç resminin olmamasıda iç acıtıcı..tıpkı benim dedem ve babaannemin resimlerinin olmayışı ve onları hiç görememem gibi..
peki bu resimlerden saliha teyzeyede yolluyacakmısınız???

Çok etkileyici bir resim olmuş.Özellikle o yüzündeki nur ve bakışlarına bittim..
Birde eşarbına yaptığı yamalar,eşarbı kaç defa sökülmüş kendisi bile sayısını bilmiyor belkide ama her tarafında bir dikiş izi var.Ah be Saliha Teyzem,içim çok buruklaştı birden..

Bir de arıyı alabilir miyizkaydirigubbakcemile2

Yok alamazsak objektifi istiyorum abi hem canona geçince ihtiyacın kalmaz bana versene nolur be:sm_cool:benneyaptımki

Allahım yüzündeki nur hayran bıraktırıyır kendine..
misler gibi..
çok doğal..
hepimiz bu yaşlara geldiğimizde inşallah bu denli nurlu bir yüze sahip oluruz..

ya hem buruk, hem huzurlu, hem yorgun ve daha neler neler anlatıyor bakışları. Kaçıncıya açıp bakıyorum ellerine sağlık Kazen

yuzunun her bır cızgısınde yıllar once yasadıklarını sankı anlatıor obakısları basortusu bakısları benı cok etkıeldı ınsan bı an kendını koyuyor yerıne nur yuzlu salıha teyzem

Gözlerim doldu görünce. Yılların yüzünde bıraktığı izler, acıların, yokluğun tülbentinde bıraktığı sökükler. Saliha Teyzeyi çok çok öpüyorum. Nur yüzlüm benima.s.

genellikle bakariz fotograflara öylesine pervasizca "hmmm, iyiymis" diyerek...
ama kimi kareler vardir ki fotograftan çok daha ötesidir, alır götürür, derin hayallere daldırır insani...
bu da öyle iste
kim bilir o yüzdeki kirisikliklar hangi acilarin hangi cilelerin mirasi...
86 yil bi cok seyi almiş goturmus
ama gözlerdeki o saflıgı, o masumiyeti yok edememiş...
hala zarif gülümserken...
hangi makyajlı, estetikli yüz bu kadar güzel gülümser ki?
yalnız tülbentindeki yamalar çok acıttı canimi...

ellerine yüregine emeğine sağlık abicim....
Allah aşkına nasıl bir karedir bu...

çok güzel bir fotoğraf duruşu bakışı tülbentinin yaması yüzündeki çizgiler tek bir resmi çok şeyleri anlatıyor. fotoğrafa bakarken dalıp gidiliyor. canım ya çok da tatlı maşallah.

Meşhur arımız : )

dsc0539ze9.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte benim çatladığım andır bu an:roflol:

Aynı arıyı mı çektik bilmiyorumda abi bizim arı çiçeğin içine kaçtı elimizle uğraştık çıksın diye:roflol:

Gerçi bizim objektifler makro değil ki arının kanatlarına kadar göremedik :dilcikar:

Bir gün benimde 70-300 mm objektifim olsun nolur:Saruboceq:Bende arıların kanatlarını çekicem:Saruboceq:

İlk fotoğrafı bu olmuş oldu ....
Ne kadar masum bir yüzü var,
Yüzündeki her çizginin kim bilir ne anısı var...

bu arıya bittim yahhhhhhh alkisalkisalkis harıka bi cekım gercekten de kazen bu arada fotoğraf makinanın markası ne _?CADIARZU bende aldım nikon d5000 yardım almam lazım ama :1ninca:

Back