İzmirliler kulübü

selam hemşolarım opuyorumnanaktan

yeni gördüm bu topiği kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun a.s.

günaydınlar ve hayırlı kandiller hepinize...allah tövbelerimizi kabul edip bizi affetsin . dualarımızı kabul edip bize herşeyin hayırlısını nasip etsin.. :Saruboceq:

günaydın izmirimin güzel ve sıcak insanları yeni gün hepinize mutluluk huzur ve sağlık getirsin opuyorumnanaktan

günaydın cennetcim günaydın arkadaşlar...dörde geliyordu saat uyuduğumda ee sekiz buçuk gibi kalktım.şuan çok uykum var.her günkü gibi bugünde eve gider gitmez yatacağım diyorum:) bakalım bu sefer sözümü tutcağa benziyoyorum ya bellid e olmaz.. gamyoncuiremsu

aaaaaa çok güzel olmuş bu kulup valla biz izmirli kadınlar nasıl geri kaldıkki bundan çok ayıp valla iyi yapmışsınız kızlar tebrikler

evet ben hayatımın her döneminde ben gerçek izmirliyim demekten gurur duydum . çünkü biz izmirli kadınlar gerçekten farklıyızdır. kendimize özgüvenimiz sonsuzdur, bir ortama girdikmi fark ediliriz ve buna öle alışmışızdır ki artık umurumuzda bile değildir. gülmeyi güldürmeyi kısacası keyfi severiz rakıyı su gibi içeriz, izmirli kadınların balkonlarda ttığı kahkahalar imrendirir herkesi dürüstüzdüryalanı sevmeyiz olduğumuz gibiyizdir karşımızdanda onu bekleriz sivri dilliyizdir biz ama asıl odue bizi tatlı yapan. kimi sever bizi kimi sevmez ama şu var ki yurdun bütün kadınları imrenir izmirli kadınlara;kısacası kimimiz göztepelidir kimimiz karşıyaka sporlu ama osttur izmirliler her zaman .izmirli kadınlar diskoyuda barıda daha 16 larında tanırlar. yollarda öpüşenler sevişenler pek garip gelmez bize alışkındır gözümüzde yüreğimizde kimse umurumuzda çünkü bize göre gayet normaldir ayıplamayız. daha yazılacak çok şey var ama gerisinide hemşolarıma bırakıyorum bütün izmirlilire ve izmir hayranlarına iyi geceler

ağzına sağlık hakarkacığım..bende bugün işten gelirken otobüste sıkça rastladığımız bir olaya şahit oldum.klasik kentkart olmama durumu...hemen önden birisi uzattı bende arka taraflardan izliyorum.kullanan parayla beraber kartı geri verirken kartın sahibi sadece kartını aldı.parayı olurmu öyle şey diyerek geri çevirdi.içimden dedim işte izmiri sevmek için bir neden daha..karşılık beklenmeden yapılan iyiliklerin şehri...bedel istemeyen insanların dahada güzelleştirdiği kent....muhakkak başka şehirlerdede vardır iyi niyetli insanlar ama bu kadar saf temiz değil..bitti artık şehirlerde bu tarz yardımlaşmalar hayat şartları insanları çok bencil olmaya itti maalesef..ama benim güzel kentimin insanları insanlık öldü mü? düşüncesinde...ne diyeyim ben ya...varsa daha hoşgörürü bir toplum çıksın valla....

birde şu dikkatimi çeker hep..kırmızı ışık yayaya yanarken bile araç sürücülerin yol verdiği kentiz biz...yok başka yerde böyle haaa...en azından benim gördüklerimde...kalmamış...

Bendende selam hepinize..

topiğimizde hayırlı olsun..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…