• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirliler kulübü

ablacım ben lise öğrencisiyim :çok üzgünüm:
anadolu meslek tte o yüzden bu sne hangi saatlerde ders var yok belli değil daha inş. gelebilirsem gelirim tanşmayı çok siterim

aaa ozmn iş değişir valla önce ders tabi ki ama programa bak ona göre haberleşelim çok keyifli olacak sabırsızlanıyorumm

tabikii çok tşk ederim saolun gerçekten
eğer bir boşlığım olursa o gün geliirm mutlaka a.s.
bu arada iyisiniz diymi a.s.

iyi haftalarrr opuyorumnanaktan
buluşma mevzuları konuşulmuş delikafadulden
dedğiniz yerlerin hiçbirini bilmiyorum CADIARZU
tek bilidiğim noluy sigara içilebilen bi yer olsun :kedi:

evet bende ondan çabalıyorum yaa sigara içebilelim..swiss otelin altı kahve diyarı güzel canım ..dışaıda yeri var çok büyük hertürlü toplantıyı kaldırabilcek bir yer...eski efes oteli hayatım yaa bilemzmisin orayı swiss diyince sen çıkaramadın...ben buluşma haberlerine ekliyorum bilginiz olsun ...vakit haybetmeyelim nananannanananannanaaaaa sırnaşık şey

evet bende ondan çabalıyorum yaa sigara içebilelim..swiss otelin altı kahve diyarı güzel canım ..dışaıda yeri var çok büyük hertürlü toplantıyı kaldırabilcek bir yer...eski efes oteli hayatım yaa bilemzmisin orayı swiss diyince sen çıkaramadın...ben buluşma haberlerine ekliyorum bilginiz olsun ...vakit haybetmeyelim nananannanananannanaaaaa sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis vereliniortak delikafadulden

hafta sonu yapsak olmaz mı kızlar..26 Eylül de fılan.. okullar acılmadan hem..

hafta ıcı gelemem sankı..

canım gün netleştirildi aslında yok mu hiç imkanı gelebilmenin?olmazsa sağlık olsun artık birdahakine hafta sonu olur artık

Back