İzmirliler kulübü

izmirli bayanlara bu güzel günde merhaba diyorum umarım güzel geçiyodur gününüz :1rolleyes:

Tüm hemşehrilerimin mübarek ramazan bayramını kutluyorum..

Ayyy başbakan konuşması gibi oldu..:))))))

bende tüm izmirli bayanların ve KKnün tüm bayanlarının bayramını kutluyorum şimdiden yarın girmem zor olcak buraya şimdiden iyi bayramlar opuyorumnanaktan

herkese iyi bayramlar mutlu sağlıklı şeker gibi bir bayram geçirmenizi dilerim opuyorumnanaktan

canım izmir im..bı eşi benzeri yok walla su dünyada..asigim bu sehire ben:) insanları ortamı anlayışı bakisacisi herseyi herseyi farklı..herkes kendi halinde,kimse kimse karışmaz en çok bu yönünü seviyorum..Ramazan'da oruç tutanada saygı duyarız tutmayip içki icenede kimse kardesim napiyosun demez..kimse kimseye kıyafeti yüzünden bon bon bakmaz,takmaz mini mı giymissin teseddur mu..din dil ırk vs umrunda değildir kimsenin..Güler yüz tatlı dil doğallık bizim genlerimizde var:) bir de sicak kanlilik:) her ortama uyariz..bayanlar erkeklerden bile daha ozgurdur izmir de:) kız kıza kordona gidip rakı balık yapabilirsiniz kız kıza bara gidip gönlünüzce eglenebilirsiniz mesela..
trafik problemimiz yoktur en uzak mesafe yrm saattir:) istediğimiz yere rahatlıkla her saat gidebiliriz..
küçük bir yer oldugundan insanlar genelde bir sekilde de olsa tanidiktir:) veya mutlaka sima olarak taniriz birbirimizi..
iki tane futbol takımımız vardir:)))çok çekişirler ama keyiflidirlerde:))
kutlamalarimiz çok keyiflidir..herkes hemen asar bayraklarini ay Yıldız olur bütün izmir,sahil yolundan geçerken muhteşem bir görüntü çıkar meydana..
hemen hemen herkesin ortak noktası ALSANCAK :) mutlaka bı Alsancak yapar belli yas grupları:) sanırım bu yüzdende birbirimizi taniriz cogu zaman:))
gece 1-2 kız basına evin yürüyerek gidebilirsin bı seycik olmaz..
ot ot ot sbh aksam ot yiyebiliriz :) bizi bozmaz:)
boyoozumuz kumrumuz Artik bilmeyen yoktur:)) simit degildir bizim için GEVREK tir :))
kisaltmalara bayiliriz; geliyOM gidiyOM gibi :))
cesme burnumuzun dibi:)) ayrıca çeşmeyi anlatmaya gerek yok zaten :))
ve en onemlisi; ıZMıR ıN KıZLARı :))) canım sezn aksunun izmir in kızları diye bir şarkısı var kendisi gayet güzel anlatmistir bu konuyu :))))
canım izmirim hiç bir yere degismem hiiiiiiiiiiiiiccc

teşekkürler izmiri gerçekten güzel tarif etmişiniz opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kuzular..hayırlı bayramlara inşallah..yoğunluktan giremedim bayadır kk ya.kayınvalidele bizde malum.. akannehir

güzel izmir'imin güzel bayanları zemuszemus hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorummmm benide aranıza alınnnnnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…