• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirliler kulübü

Efenim iyi günler olsun...:))

Ayyy nihayet şu cem gariboğlu tutuklandı..Daha doğrusu teslim edildi..
demek teslim edilmeseydi,hala tutuklanamıyacaktı..:uhm:

ahhhh sistem vah sistem..:))

ağzına sağlık hakarkacığım..bende bugün işten gelirken otobüste sıkça rastladığımız bir olaya şahit oldum.klasik kentkart olmama durumu...hemen önden birisi uzattı bende arka taraflardan izliyorum.kullanan parayla beraber kartı geri verirken kartın sahibi sadece kartını aldı.parayı olurmu öyle şey diyerek geri çevirdi.içimden dedim işte izmiri sevmek için bir neden daha..karşılık beklenmeden yapılan iyiliklerin şehri...bedel istemeyen insanların dahada güzelleştirdiği kent....muhakkak başka şehirlerdede vardır iyi niyetli insanlar ama bu kadar saf temiz değil..bitti artık şehirlerde bu tarz yardımlaşmalar hayat şartları insanları çok bencil olmaya itti maalesef..ama benim güzel kentimin insanları insanlık öldü mü? düşüncesinde...ne diyeyim ben ya...varsa daha hoşgörürü bir toplum çıksın valla....

izmirli insanlar bir başka işte buda onun örneklerinden biri opuyorumnanaktan

evet cem teslim olmuş sonunda bu arada yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz opuyorumnanaktan

iyi geceler ıZMıR...iyi geceler hemşehrilerim...
good_night_comment_graphic_03.gif

güneşin kavuşup, akşamın hafif serinliğinin başlamasıyla beraber sokaklarında yürürken, buram buram Melisa çiçeklerinin kokusunu içime çektiğim güzel İzmir imin Karşıyaka sından selamm.....umarım keyifler yerindedir ve bu güzelliği herkes yaşıyordur....sengözlerimebaksanab

Hayırlı cumalar...

Bu arada topikteki sohbete de doyum olmuyor yani..:)))

Cennetcim hoşgeldin canım a.s.

Ben iyiyim tatlım.Son gün tatile çıkmayı bekliyorum:)

Sen nasılsın?

Bugün temizlik yaptım..
yarın özkanlar pazarı kuruluyor..Pazar alış verişi ve tatlıyı anca yaparım..

Bu yıl ne çabuk geçti ramazan ayı..gerçi normalde tüm günleri çabucak tüketiyoruz..

Back