İzmirliler kulübü

selam arkadaşlar hoşgeldiniz.bende bornova taşkentte oturuyorum..bayramdan sonra yapılacak buluşmamızda inşallah hep beraber oluruz tanışma fırsatımız olur yüzyüze..kulübümüzü boş bırakmayalım hepinizi öpüyorum iyi geceler

iyigeceler a.s.
bende balçovada oturuyorum ..
buluşma için sabırsızlananlardanım bayram sonu :sm_cool:

aslında şimdiden kararlaştırsak gününü saatini yerini ona göre çalışanlar (bknz ben) iş durumunu ayarlar :) valla geçen desibellerin yaptıklarını kaçırdım bunu kaçırırsam kafayı yerim ona göre :roflol:

ben menemendeyım arkadaşlr sizler nerde oturuyosunz menemendne bendne başka yok galıba

senin az ötende oturuyorum bende :))

Doğdum ,Alanya da büyüdüm ,Gelin olarak yine ızmir'e geldim :)))

tüm sülalem ızmir de yalnız ben onlara uzak oturuyorum..gerçi farketmiyor haftada iki defa ızmir'e gidiyoruz gezmeye :))

sülalem Hatay,Yeşilyurt,Uzundere,Buca,Kadifekale,Limontepe,Mendere,Gümüldür olarak dagılmıs durumda ,ızmir'in 4 bir yanındayım delikafadulden

kısaca bende katıldım aranıza ..kaydirigubbakcemile2

ben hafta içinden yanayım ama :kedi:
ortamada uymaya çalışırım vereliniortak
ekimin ilk haftasına yaparız diye ilk teklifte bulunabilirim kaydirigubbakcemile5

ozamn 6 ekim meselaaaa nerdersiniz bu tarihten bit başlayalım bakalımm ne der acaba arkadaşlar hem biraz uzun bir tarih herkes geliş gidişini ona göre ayarlar:?

nerdesın canım sen...

yer ne diyelim merkezi biryer olsun tabi semtler baya oradan buradan bence alsancak-konak civarı güzel olur o açıdan..ne dersiniz ?

yeni katılan arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz a.s. buluşma için bence konak mantıklı

konak uygun bencede,,yalnız ,pazartesi,salı,çarşamba olursa gelebilirim
diğer günlerde torun bakıyorum,,
sevgilerrr

6 ekim salı diyoruz zaten canım güzel mekan eisimleri alayım sizlerden bence kordonda güzel bir çay bahçesi yada cafe güzel olur konakta neresi var güzel bir mekan hiç bilmiyorum ben .... ykmnin önündemi buluşcazz kaydirigubbakcemile3

konak pierde ,kahve dünyası var,cafe
daha önce buluşmuştuk orda
pierde başka cafelerde var
hem merkezi,herkesin bulabileceği yer

:) sigara içilmiyo ama içeride konak pierin has kahve evi var orada biliyorum tabikide açıkda olmasında fayda yok mu sigara içenler için ne dersiniz? yoksa eziyet olur kalk iç gel otur rıhtım restautrant olabilir pierde ama ben hala kordonda ısrarlıyım daha relax bir yer bence...ben tekrar bi alıcı gözle bakaım neresi olabilir diye bu arada haskahvenin kordon şubesine gidelim o zmn ne dersiniz? güzel üstü kapalı açık alanıda var

ya da yine kordona kahve dünyası ..daha gündoğdudan limana doğru ama bu söylediğim...bak bu daha iyi bir fikir......kahve dünyasının diğer bir şubeside swiss otelin altında sevgi sopkağı girişi varya alsancak tarafından orada dur sağa bak tam orada çok büyük bir mekan yer sıkıntısı çekmeyiz hiç bu bence daha bomba....hadi gelsin bakalım fikirler bayanlar düşüncelerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…