izmirli kızlar neredesiniz yahuu :))

tuanamevsim canımprofılıne baktım kızının resımını gordum cok seker mansallah allah bagıslasın

mrb kızlar herkese ii mutlu haftasonları

Son düzenleme:

ayy aynene valla adamlarr birazz odun :))

günaydın kzılarrr çoğalmışız sankiii izmirlilerrr haydi ama haftaya buluşcazzz şimdiden programınızı ona göre ayarlayın

nerde ne zaman buluşuyoruzzz net bi şey varmı ben gelicemm

canım haftaya cumartes, günü bornovada buluşcaz küçükparkta uygunmu bende bir arkadaşıma dedim oda gelecek yavaş yavaşl toplaşalım en azından liste oluşturalım

canım haftaya cumartes, günü bornovada buluşcaz küçükparkta uygunmu bende bir arkadaşıma dedim oda gelecek yavaş yavaşl toplaşalım en azından liste oluşturalım

tamam bana uygunn kaçta buluşulcakk kesin gelicekmi peki herkez sonra ortada kalmıyayım :) yarın öğlen 2 gibi tekrar giricemm buraya birebir konuşalımm evrakaa olurmuu ??

tamam bana uygunn kaçta buluşulcakk kesin gelicekmi peki herkez sonra ortada kalmıyayım :) yarın öğlen 2 gibi tekrar giricemm buraya birebir konuşalımm evrakaa olurmuu ??

tatlım açtığım konuya bakarsan bulabilirsin 3 aralık gününe buluşma diye gelirsen çok sevinirim.bugün yapıcaktık aslında buluşmayı katılım olmayınca evreka ve benden başka 3 aralığa erteledik

evet baktım 3 aralık c.tesiye ertelenmiş fakat yer ve mekan nersi olcak vee saat kaçta net olarak öğrenmek istedim kesn gelmeyi düşünüyorum çünki

evet baktım 3 aralık c.tesiye ertelenmiş fakat yer ve mekan nersi olcak vee saat kaçta net olarak öğrenmek istedim kesn gelmeyi düşünüyorum çünki

saat olarak henüz ayarlama yapmadık gelecek arkadaşların hepsine uyacak bir zaman ayarlamak istiyorum mekanı küçükpark girişi düş bahçesi cafe saat bilgisinide topikten bildiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…