• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirli kızlar neredesiniz yahuu :))

iyi yapmışın canımm bak ne güzel çoğalıyoruzz ayarlayalım bir gün buluşalım hem tanışmış oluruz :16::16::16:

yokmu başka izmirli konuya yazmayıp aşağıda sayfada olan kızlar sizler nerelerdensinizz

hiç sormayın kızlar:( ben evlenip Ankara'ya yerleştim güzel İzmir'imden ayrıyım... çok şanslısınız çoookkk:14:

hiç sormayın kızlar:( ben evlenip Ankara'ya yerleştim güzel İzmir'imden ayrıyım... çok şanslısınız çoookkk:14:

canım bende ünide izmirden uzakta okudum 4 yıl zor gelmişti bana ama çok şükür izmirden evlendim artık ayrılmam seni anlıyorum çok:43:

kızlar bende dogma buyume ızmırlıyım annem bucada oturuyor ama ben esımın görevı nedenıyle ankaradayız yenı tasındık:))

izmirimizden uzakta olan arkadaşlar çok iyi anlıyorum sizleri en kısa sürede inş gelirsinizz burayaa:16:

kızlar bende dogma buyume ızmırlıyım annem bucada oturuyor ama ben esımın görevı nedenıyle ankaradayız yenı tasındık:))

benimde ailem bucada:) eşim Ankara' lı doğal olarak Ankara'ya yerleşmek zorunda kaldım dikmendeyim... 3 yıl olcak ama daha alışamadım alışamıyorum da

izmirimizden uzakta olan arkadaşlar çok iyi anlıyorum sizleri en kısa sürede inş gelirsinizz burayaa:16:

eşimde çok seviyo İzmir aşığı aslında ama işi ve ailesi nedeniyle burdayız. günün birinde emekli olursa 20-30 yıl sonra falan artıkın:) İzmir'e yerleşiriz:9:

çok özlüyorum hemde nasıl... burda kimsem yok... denizde yok... bunalım moddayım kar yağıyo bi de üstüne offf kii ne offfffff

ilkokul zamanımda edirne keşan oturduk bir sene küçüktüm ama hiç unutamam bazı zamanlarda izmire gitmek istiyorum diye ağlardım annemle babamın elleri ayakları birbirine dolaşırdı. kaç yaşına geldim hala izmirden uzağa gitmek zorunda kalsam bir gün demez burnumda tüter izmir aşkı işte

Back