• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirli kızlar neredesiniz yahuu :))

arkadaslar ben 2senelık evlıyım evlendım arkadas ortamın dagıldı kımı baska sehıre yerlestı kımı coluk cocuga kavustu derken dagıldık hıc arkadasım kalmadı dersem yerıdır tlfnda gorusuyoruz ama hıc dısarıda zaman gecırıcek arkadasım yok ev hanımıyım cok yalnızım:14::14::14::14::14::14:bır arkadasa cok ıhtıyacım var dost canlısıyım:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::118::118alcak gonulluyum vıcdanlıyım yalandan dolandan nefret ederım:47::47::47:oturmasını kakmasını bılırım kasım gozum oynamaz :20:sıcak kanlıyım:21:karsımdakı ınsandan olumlu elektırık alırsam cok ıyı ıletısım kurarım hemen kanım kaynar ukala ınsanlardan hıc hazetmem:47::47:hepımız ınsanız sonucta topraktan geldık topraga gıdıcez:19:ayyyyyyy cok arabeks oldu galıba:44:ınsanları cok severım :54:7 den 70 e herkezle muhabbetten cok hoslanırım ayyyyyyyyyyy benım bır arkadasa cok ıhtıyacım var:32::32::32:benden kımseye zarar gelmez asosyal bır hayat yasıyorum bır arkadasım olsa nebılım beraber bır dısarı cıksak dolassak nebılım bırbırımızın guvenını kazanıncada ev oturmaları falan yapsak yanlızlık allaha mahsus sonucta:14: ayyyyyyyy bu topık ne ıyı olmsus :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

resmen beni anlatmışsın kendini anlatırken arkadaşım bende yanlızım ev hanımıyım üç yıllık evliyim ve benimde en yakın arkadaşım çok çok uzakta ne gelenim var ne gidenim sıkıntılardayım biraz gevezeyim yanlız onu diyebilirim ama sohbetten çok hoşlandığım içinnnn

ayyyyyyyyyy oylemı canım cooooooooooooook sevındım ozaman:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hoşbuldum umarım guzel arkadslıklar edınırız ay heyecan bastık kk kızları hep bır arada ızmırde hepberaber :32::32::32::32:neguzel:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

kk de arkadaşlıklar hep güzeldir hatta en yakın arkadaşım bile artık kardeşim diyebilirim burdan ama çok uzakta iki yıldır sadece telefonda konuşuruz hergün mesajlar telefonlar felan derken iki seneyi doldurduk. :8: :9:

resmen beni anlatmışsın kendini anlatırken arkadaşım bende yanlızım ev hanımıyım üç yıllık evliyim ve benimde en yakın arkadaşım çok çok uzakta ne gelenim var ne gidenim sıkıntılardayım biraz gevezeyim yanlız onu diyebilirim ama sohbetten çok hoşlandığım içinnnn

canım ayyyyyyyy super benımde gelenım gıdenım yok cok ıhtıyacım var bır arkadasa cocuk varmı senın benım yok gevezemı bence butun kadınlar cok konusmayı sever:9:bende aynı cok konusurum vallahı evde kendı kendıme konusur oldum :43:

ben niye izmir de değilim yaaaaaaa oooffffffffffff :43: hadi bakalım İzmir kızları selluka ne demek bilin bakalım ne kadar İzmirlisiniz:34: google bakmak yok:5::9:

canım ayyyyyyyy super benımde gelenım gıdenım yok cok ıhtıyacım var bır arkadasa cocuk varmı senın benım yok gevezemı bence butun kadınlar cok konusmayı sever:9:bende aynı cok konusurum vallahı evde kendı kendıme konusur oldum :43:

evet tatlım benim bir kızım var 27 aylık ama ne kadar onunla alakadar olsamda çok sıkılıyorum evde. vallahi gelene gidene insan gerçekten muhtaç oluyor can yoldaşı diyeceği insana muhtaç oluyor. evet her kadın konuşmayı sever gerçekten eşim akşamları geldiğinde çenem hiç durmaz ama ne yapayım insan konuşmaya sohbete hasret kalıyor :9: :16:

kk de arkadaşlıklar hep güzeldir hatta en yakın arkadaşım bile artık kardeşim diyebilirim burdan ama çok uzakta iki yıldır sadece telefonda konuşuruz hergün mesajlar telefonlar felan derken iki seneyi doldurduk. :8: :9:

ayyyyyy olemı canım neguzel ALLAH bozmasın umarım bende ole guzel dostlluklar kurarım 1tane olsun tam olsun oda yeter cok ıhtıyacım var cooooooooooook cok arkadasım olsun ısterım ama ınsan bıde ıyı kotu gununde yanında olucak bır arkadas ıstıyor

kıskanıyorum valla İzmir'den ayrı kalıp da kıskanmamak olur mu sizleri:)
İzmir'in en özel çiçeğiymiş geçmişte kordonu alsancak'ı süslermiş sahil boyu:) nesli tükenmekte bulursanız yetiştirmeye çalışın kızlar rica ediyorum sizden

Son düzenleme:
ben niye izmir de değilim yaaaaaaa oooffffffffffff :43: hadi bakalım İzmir kızları selluka ne demek bilin bakalım ne kadar İzmirlisiniz:34: google bakmak yok:5::9:

google dan kopya çektim ama söylemeyeyim çok iyi bildiğim bir şey olmasına rağmen hatırlamadım :44: yuhhh bana vallahiiii :17:

İzmir'in en özel çiçeğiymiş geçmişte kordonu alsancak'ı süslermiş sahil boyu:) nesli tükenmekte bulursanız yetiştirmeye çalışın kızlar rica ediyorum sizden

evet o çiçeği biliyorum hatta karşıyakada otururken karşı apartmanın bahçesinde çok vardı kokusuna ve görüntüsüne hayrandım iyiki hatırlattın canım :16: en hızlı tarafından bulmaya çalışıcam ve yetiştiricem :8:

evet tatlım benim bir kızım var 27 aylık ama ne kadar onunla alakadar olsamda çok sıkılıyorum evde. vallahi gelene gidene insan gerçekten muhtaç oluyor can yoldaşı diyeceği insana muhtaç oluyor. evet her kadın konuşmayı sever gerçekten eşim akşamları geldiğinde çenem hiç durmaz ama ne yapayım insan konuşmaya sohbete hasret kalıyor :9: :16:

allah bağışlasın canım ole valla ınsan ıstıyor evlenmeden evvel arkadaslarımla hergun toplanırdık ya bıyerlere gıder ya ev toplantıların yapardık ayyyyyyyyy ogunlerı okadar ozluyorum kı anlatamam hepsı kafa dengı ınsanlardı aynı semtte oturuyorduk yıllardık tanırdık bırbırımızı cok matraxyonlarımız olurdu cok gulerdık armızda fırlama olanlarda vardı bızı oldururdu gulmekten cok ozluyorum çooooooooooooooooooooook valla bende esım geldıgınde cok konusurdum ama artık pek konusmamaya calısıyorum cunku erkekler dınlemeı pek sevmıyolar :47::47::47::47:ulen adam butungun evde yanlızım kapımı bı Allahın kulu calmıyor senınlede konusmazsam kımınle konusayım ben:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

ayyy canım ben yanlıs anladım ozaman kurtce bır kufur sanmıstım:52::52::52: valla

allah bağışlasın canım ole valla ınsan ıstıyor evlenmeden evvel arkadaslarımla hergun toplanırdık ya bıyerlere gıder ya ev toplantıların yapardık ayyyyyyyyy ogunlerı okadar ozluyorum kı anlatamam hepsı kafa dengı ınsanlardı aynı semtte oturuyorduk yıllardık tanırdık bırbırımızı cok matraxyonlarımız olurdu cok gulerdık armızda fırlama olanlarda vardı bızı oldururdu gulmekten cok ozluyorum çooooooooooooooooooooook valla bende esım geldıgınde cok konusurdum ama artık pek konusmamaya calısıyorum cunku erkekler dınlemeı pek sevmıyolar :47::47::47::47:ulen adam butungun evde yanlızım kapımı bı Allahın kulu calmıyor senınlede konusmazsam kımınle konusayım ben:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

aynı şekilde tatlım evlenmeden önceki arkadaşlıklar özleniyor ama benimde nerdeyse tüm arkadaşlarım başka yerlere taşındılar kimsem kalmadı :14: burda. ev toplanmaları süper oluyor gırgır şamata :24: benimde eşim pek konuşmazdı akşamları eve gelince ama sonunda onuda konuşkan yaptım vallahiii :28: :52:

aynı şekilde tatlım evlenmeden önceki arkadaşlıklar özleniyor ama benimde nerdeyse tüm arkadaşlarım başka yerlere taşındılar kimsem kalmadı :14: burda. ev toplanmaları süper oluyor gırgır şamata :24: benimde eşim pek konuşmazdı akşamları eve gelince ama sonunda onuda konuşkan yaptım vallahiii :28: :52:

ayyyyynasıl becerdın canım ben buturlu beceremedım

ayyyyynasıl becerdın canım ben buturlu beceremedım

tatlım ben aynı zamanda evdende kendi işimizin internet üzerindeki işlerini yapıyorum gün boyu eşimle ara sırada telefonda konuşuyoruz akşamları geldiğinde günün özetini geçerken baktımki konuşuyor en sonunda kızdım :57: iş olunca sohbet bol eee iş dışı sohbet neden yok derken öyle böyle zamanla alıştırdım :23: şimdi ben konuşmasamda o konuşuyor :32:

Back