arkadaslar ben 2senelık evlıyım evlendım arkadas ortamın dagıldı kımı baska sehıre yerlestı kımı coluk cocuga kavustu derken dagıldık hıc arkadasım kalmadı dersem yerıdır tlfnda gorusuyoruz ama hıc dısarıda zaman gecırıcek arkadasım yok ev hanımıyım cok yalnızımbır arkadasa cok ıhtıyacım var dost canlısıyım
:118::118alcak gonulluyum vıcdanlıyım yalandan dolandan nefret ederım
oturmasını kakmasını bılırım kasım gozum oynamaz
sıcak kanlıyım
karsımdakı ınsandan olumlu elektırık alırsam cok ıyı ıletısım kurarım hemen kanım kaynar ukala ınsanlardan hıc hazetmem
hepımız ınsanız sonucta topraktan geldık topraga gıdıcez
ayyyyyyy cok arabeks oldu galıba:44:ınsanları cok severım
7 den 70 e herkezle muhabbetten cok hoslanırım ayyyyyyyyyyy benım bır arkadasa cok ıhtıyacım var
benden kımseye zarar gelmez asosyal bır hayat yasıyorum bır arkadasım olsa nebılım beraber bır dısarı cıksak dolassak nebılım bırbırımızın guvenını kazanıncada ev oturmaları falan yapsak yanlızlık allaha mahsus sonucta
ayyyyyyyy bu topık ne ıyı olmsus
![]()
resmen beni anlatmışsın kendini anlatırken arkadaşım bende yanlızım ev hanımıyım üç yıllık evliyim ve benimde en yakın arkadaşım çok çok uzakta ne gelenim var ne gidenim sıkıntılardayım biraz gevezeyim yanlız onu diyebilirim ama sohbetten çok hoşlandığım içinnnn