• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirli kızlar neredesiniz yahuu :))

KIzlar selam Ankara'dan yerleştim izmir'e kimseyi tanımıyorum... nerelerde nezaman görüşüyorsunuz... arkadaşa ihtiyacım var :) karsıyakadayım ben...[/h.
h. geldin cnm istediğin zaman istediğin yerde görüşürüzz eğleniriz gezeriz sinemaya gidriz konsere kuaföre gideriz coşarız coşarız ohh oh :)

bayanlar bende ızmır bayraklıdayım ogretmenler gununde 28 olcam evlıyım ızmırlı kızlar derken cıtır bekarlarmı demek ıstedınız:59::59::59::59:

arkadaslar ben 2senelık evlıyım evlendım arkadas ortamın dagıldı kımı baska sehıre yerlestı kımı coluk cocuga kavustu derken dagıldık hıc arkadasım kalmadı dersem yerıdır tlfnda gorusuyoruz ama hıc dısarıda zaman gecırıcek arkadasım yok ev hanımıyım cok yalnızım:14::14::14::14::14::14:bır arkadasa cok ıhtıyacım var dost canlısıyım:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::118::118alcak gonulluyum vıcdanlıyım yalandan dolandan nefret ederım:47::47::47:oturmasını kakmasını bılırım kasım gozum oynamaz :20:sıcak kanlıyım:21:karsımdakı ınsandan olumlu elektırık alırsam cok ıyı ıletısım kurarım hemen kanım kaynar ukala ınsanlardan hıc hazetmem:47::47:hepımız ınsanız sonucta topraktan geldık topraga gıdıcez:19:ayyyyyyy cok arabeks oldu galıba:44:ınsanları cok severım :54:7 den 70 e herkezle muhabbetten cok hoslanırım ayyyyyyyyyyy benım bır arkadasa cok ıhtıyacım var:32::32::32:benden kımseye zarar gelmez asosyal bır hayat yasıyorum bır arkadasım olsa nebılım beraber bır dısarı cıksak dolassak nebılım bırbırımızın guvenını kazanıncada ev oturmaları falan yapsak yanlızlık allaha mahsus sonucta:14: ayyyyyyyy bu topık ne ıyı olmsus :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back