• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik uzmanıyım lazer,iğneli epilasyon gibi gibi bir çok şeyi sorabilirsiniz

vücut tüylerim yok lazer yaptırdım bitişine yapan kişi bile şaşırmıştı . . Üstünden 7 sene gectı .vajinal bölgemın sadece dudak kenarında yanı toplasam 2 tarafta 20-30 kök var normalde epilatörle 1 dk mı almıyor onuda temizlemek .

ben kafaya taktım o ince tüyleri iğneli lazerle halledeyim diyorum ama korkum şu ….. diğer kısımdaki tüyleri uyandırır mı şuan efsane rahatım risk almak istemıyorum ?
İğneli epilasyona gitmeni tavsiye ederim

Tamam zaten bende onu düşünüyorum ama uyuyanları uyandırır deniliyor onu soruyorum
İğneli epilasyon normal epilasyon gibi değil iğneli epilasyon her kıl köküne in sülün iğnesi kadar bir iğne her kul köküne girer elektrik akımı verilir kıl ordan cımbızla çekilir uyaranları uyandırmaz

İğneli epilasyon normal epilasyon gibi değil iğneli epilasyon her kıl köküne in sülün iğnesi kadar bir iğne her kul köküne girer elektrik akımı verilir kıl ordan cımbızla çekilir uyaranları uyandırmaz
Tamamdır iğnemi ugusturucu kremlerimi falan aldım ama sözleşmemi yapmamıştım deneme atısı yaptırdım nası bisey olduğunu biliorum ama dene e atışı yapılan yerden tüylenmeler oldu kol dirseğimde Buda beni korkuttu

Tamamdır iğnemi ugusturucu kremlerimi falan aldım ama sözleşmemi yapmamıştım deneme atısı yaptırdım nası bisey olduğunu biliorum ama dene e atışı yapılan yerden tüylenmeler oldu kol dirseğimde Buda beni korkuttu
İğneli epilasyonda atış olmuyor başka bişeyle karıştırıyor olmayasanız

Eklentiler

• IMG_4279.png
    IMG_4279.png
    433,8 KB · Görüntüleme: 3
Back