• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik uzmanıyım lazer,iğneli epilasyon gibi gibi bir çok şeyi sorabilirsiniz

Arkadaşlar aynı zamanda ameliyathane hemşiresiyim sorularınıza açığım 3 sene boyunca güzellik uzmanlığı yaptım bütün sorularınızı cevaplarım bu formu sırf genç kızlarımız kadınlarımız mağdur olmasınlar paralarını boş merkezlere akıtmasınlar diye açtım sorularınızı bekliyor olacağım 🫶
Merhaba, göğüs ucumda kalin tüyler var. Buraya iğneli yaptırabilir miyim, uç kısmına bitişik o yüzden korkuyorum. Keloid sorunum da var

Arkadaşlar aynı zamanda ameliyathane hemşiresiyim sorularınıza açığım 3 sene boyunca güzellik uzmanlığı yaptım bütün sorularınızı cevaplarım bu formu sırf genç kızlarımız kadınlarımız mağdur olmasınlar paralarını boş merkezlere akıtmasınlar diye açtım sorularınızı bekliyor olacağım 🫶
Ben korona öncesi lazer epilasyon yaptırdım fakat ince tüyler kaldı tekrar yaptòrsam.onlar dökülürmü yoksa bir faydası olmazmı

Merhabalar Denizli de lazer için önerebileceğiniz bi yer var mı acaba?
2 yerle görüştüm kolum için biri alex cihazı bunları görmez ince paran boşa gitmesin dedi. Diğeri de alex görür niye görmesin dedi. Nasıl güvenebilirim. Gözümü karartıp başlayayım diyorum amacım zaten tamamen bitmesi değil azalması. Ama daha da kalınlaşırsa daha da çoğalırsa diye korkuyorum. Fikrinizi merak ediyorum

Genital beyazlatma işlemi kaç seansta peki? Bıraktıktan sonra kararma olur mu ?

Şu anda lazer epilasyon 1 seans için yaklaşık fiyat bilgisi verebilir misin? Genital bölge, koltuk altı,tüm bacak,tüm kol 1 seansa 1200 TL ücret normal mi cihaz Alex plus bu cihazdan verim alabilir miyim kararsızım merkez değiştirmeli miyim lütfen cevaplar mısınız 🙂

Back