Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuanamevsim canımprofılıne baktım kızının resımını gordum cok seker mansallah allah bagıslasın
herkese iyi hafta sonlarıııı günaydın hepinize![]()
mrb kızlarherkese ii mutlu haftasonları
![]()
mrb kızlarherkese ii mutlu haftasonları
![]()
allah bağışlasın canım ole valla ınsan ıstıyor evlenmeden evvel arkadaslarımla hergun toplanırdık ya bıyerlere gıder ya ev toplantıların yapardık ayyyyyyyyy ogunlerı okadar ozluyorum kı anlatamam hepsı kafa dengı ınsanlardı aynı semtte oturuyorduk yıllardık tanırdık bırbırımızı cok matraxyonlarımız olurdu cok gulerdık armızda fırlama olanlarda vardı bızı oldururdu gulmekten cok ozluyorum çooooooooooooooooooooook valla bende esım geldıgınde cok konusurdum ama artık pek konusmamaya calısıyorum cunku erkekler dınlemeı pek sevmıyolarulen adam butungun evde yanlızım kapımı bı Allahın kulu calmıyor senınlede konusmazsam kımınle konusayım ben
![]()
günaydın kzılarrr çoğalmışız sankiiiizmirlilerrr haydi ama haftaya buluşcazzz şimdiden programınızı ona göre ayarlayın
![]()
ay evrekam allah razı olsun bir hareket lazım hadi kızlarrrrbuluşmaya
![]()
lazım lazımda sen ve benden başkası snaki istemiyormuş gibi geliyor bana yaa![]()
lazım lazımda sen ve benden başkası snaki istemiyormuş gibi geliyor bana yaa![]()
nerde ne zaman buluşuyoruzzz net bi şey varmı ben gelicemm
canım haftaya cumartes, günü bornovada buluşcaz küçükparkta uygunmubende bir arkadaşıma dedim oda gelecek yavaş yavaşl toplaşalım en azından liste oluşturalım
![]()
tamam bana uygunn kaçta buluşulcakk kesin gelicekmi peki herkez sonra ortada kalmıyayım :) yarın öğlen 2 gibi tekrar giricemm buraya birebir konuşalımm evrakaa olurmuu ??
tatlım açtığım konuya bakarsan bulabilirsin 3 aralık gününe buluşma diye gelirsen çok sevinirim.bugün yapıcaktık aslında buluşmayı katılım olmayınca evreka ve benden başka 3 aralığa erteledik
![]()
evet baktım 3 aralık c.tesiye ertelenmiş fakat yer ve mekan nersi olcak vee saat kaçta net olarak öğrenmek istedim kesn gelmeyi düşünüyorum çünki