• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirli kızlar neredesiniz yahuu :))

tuanamevsim canımprofılıne baktım kızının resımını gordum cok seker mansallah allah bagıslasın

mrb kızlar :3: herkese ii mutlu haftasonları:8:

Son düzenleme:
allah bağışlasın canım ole valla ınsan ıstıyor evlenmeden evvel arkadaslarımla hergun toplanırdık ya bıyerlere gıder ya ev toplantıların yapardık ayyyyyyyyy ogunlerı okadar ozluyorum kı anlatamam hepsı kafa dengı ınsanlardı aynı semtte oturuyorduk yıllardık tanırdık bırbırımızı cok matraxyonlarımız olurdu cok gulerdık armızda fırlama olanlarda vardı bızı oldururdu gulmekten cok ozluyorum çooooooooooooooooooooook valla bende esım geldıgınde cok konusurdum ama artık pek konusmamaya calısıyorum cunku erkekler dınlemeı pek sevmıyolar :47::47::47::47:ulen adam butungun evde yanlızım kapımı bı Allahın kulu calmıyor senınlede konusmazsam kımınle konusayım ben:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

ayy aynene valla adamlarr birazz odun :))

günaydın kzılarrr çoğalmışız sankiii:16::16: izmirlilerrr haydi ama haftaya buluşcazzz şimdiden programınızı ona göre ayarlayın:16::16:

canım haftaya cumartes, günü bornovada buluşcaz küçükparkta uygunmu:34: bende bir arkadaşıma dedim oda gelecek yavaş yavaşl toplaşalım en azından liste oluşturalım:16::16:

tamam bana uygunn kaçta buluşulcakk kesin gelicekmi peki herkez sonra ortada kalmıyayım :) yarın öğlen 2 gibi tekrar giricemm buraya birebir konuşalımm evrakaa olurmuu ??

tamam bana uygunn kaçta buluşulcakk kesin gelicekmi peki herkez sonra ortada kalmıyayım :) yarın öğlen 2 gibi tekrar giricemm buraya birebir konuşalımm evrakaa olurmuu ??

tatlım açtığım konuya bakarsan bulabilirsin 3 aralık gününe buluşma diye gelirsen çok sevinirim.:31:bugün yapıcaktık aslında buluşmayı katılım olmayınca evreka ve benden başka 3 aralığa erteledik :54:

tatlım açtığım konuya bakarsan bulabilirsin 3 aralık gününe buluşma diye gelirsen çok sevinirim.:31:bugün yapıcaktık aslında buluşmayı katılım olmayınca evreka ve benden başka 3 aralığa erteledik :54:

evet baktım 3 aralık c.tesiye ertelenmiş fakat yer ve mekan nersi olcak vee saat kaçta net olarak öğrenmek istedim kesn gelmeyi düşünüyorum çünki

evet baktım 3 aralık c.tesiye ertelenmiş fakat yer ve mekan nersi olcak vee saat kaçta net olarak öğrenmek istedim kesn gelmeyi düşünüyorum çünki

saat olarak henüz ayarlama yapmadık gelecek arkadaşların hepsine uyacak bir zaman ayarlamak istiyorum mekanı küçükpark girişi düş bahçesi cafe saat bilgisinide topikten bildiricem :38:

Back