arkadaslar ben 2senelık evlıyım evlendım arkadas ortamın dagıldı kımı baska sehıre yerlestı kımı coluk cocuga kavustu derken dagıldık hıc arkadasım kalmadı dersem yerıdır tlfnda gorusuyoruz ama hıc dısarıda zaman gecırıcek arkadasım yok ev hanımıyım cok yalnızımbır arkadasa cok ıhtıyacım var dost canlısıyım :118::118alcak gonulluyum vıcdanlıyım yalandan dolandan nefret ederım oturmasını kakmasını bılırım kasım gozum oynamaz sıcak kanlıyım karsımdakı ınsandan olumlu elektırık alırsam cok ıyı ıletısım kurarım hemen kanım kaynar ukala ınsanlardan hıc hazetmem hepımız ınsanız sonucta topraktan geldık topraga gıdıcez ayyyyyyy cok arabeks oldu galıba:44:ınsanları cok severım 7 den 70 e herkezle muhabbetten cok hoslanırım ayyyyyyyyyyy benım bır arkadasa cok ıhtıyacım var benden kımseye zarar gelmez asosyal bır hayat yasıyorum bır arkadasım olsa nebılım beraber bır dısarı cıksak dolassak nebılım bırbırımızın guvenını kazanıncada ev oturmaları falan yapsak yanlızlık allaha mahsus sonucta ayyyyyyyy bu topık ne ıyı olmsus
hoşgeldin yok tatlım bende evliyim bekar evli fark etmiyor
ayyyyyyyyyy oylemı canım cooooooooooooook sevındım ozamanhoşbuldum umarım guzel arkadslıklar edınırız ay heyecan bastık kk kızları hep bır arada ızmırde hepberaber neguzel
resmen beni anlatmışsın kendini anlatırken arkadaşım bende yanlızım ev hanımıyım üç yıllık evliyim ve benimde en yakın arkadaşım çok çok uzakta ne gelenim var ne gidenim sıkıntılardayım biraz gevezeyim yanlız onu diyebilirim ama sohbetten çok hoşlandığım içinnnn
ben niye izmir de değilim yaaaaaaa oooffffffffffffhadi bakalım İzmir kızları selluka ne demek bilin bakalım ne kadar İzmirlisiniz google bakmak yok
ben niye izmir de değilim yaaaaaaa oooffffffffffffhadi bakalım İzmir kızları selluka ne demek bilin bakalım ne kadar İzmirlisiniz google bakmak yok
canım ayyyyyyyy super benımde gelenım gıdenım yok cok ıhtıyacım var bır arkadasa cocuk varmı senın benım yok gevezemı bence butun kadınlar cok konusmayı severbende aynı cok konusurum vallahı evde kendı kendıme konusur oldum
kk de arkadaşlıklar hep güzeldir hatta en yakın arkadaşım bile artık kardeşim diyebilirim burdan ama çok uzakta iki yıldır sadece telefonda konuşuruz hergün mesajlar telefonlar felan derken iki seneyi doldurduk.
kıskanıyorum valla İzmir'den ayrı kalıp da kıskanmamak olur mu sizleri:)
İzmir'in en özel çiçeğiymiş geçmişte kordonu alsancak'ı süslermiş sahil boyu:) nesli tükenmekte bulursanız yetiştirmeye çalışın kızlar rica ediyorum sizden
evet tatlım benim bir kızım var 27 aylık ama ne kadar onunla alakadar olsamda çok sıkılıyorum evde. vallahi gelene gidene insan gerçekten muhtaç oluyor can yoldaşı diyeceği insana muhtaç oluyor. evet her kadın konuşmayı sever gerçekten eşim akşamları geldiğinde çenem hiç durmaz ama ne yapayım insan konuşmaya sohbete hasret kalıyor
kıskanıyorum valla İzmir'den ayrı kalıp da kıskanmamak olur mu sizleri:)
İzmir'in en özel çiçeğiymiş geçmişte kordonu alsancak'ı süslermiş sahil boyu:) nesli tükenmekte bulursanız yetiştirmeye çalışın kızlar rica ediyorum sizden
allah bağışlasın canım ole valla ınsan ıstıyor evlenmeden evvel arkadaslarımla hergun toplanırdık ya bıyerlere gıder ya ev toplantıların yapardık ayyyyyyyyy ogunlerı okadar ozluyorum kı anlatamam hepsı kafa dengı ınsanlardı aynı semtte oturuyorduk yıllardık tanırdık bırbırımızı cok matraxyonlarımız olurdu cok gulerdık armızda fırlama olanlarda vardı bızı oldururdu gulmekten cok ozluyorum çooooooooooooooooooooook valla bende esım geldıgınde cok konusurdum ama artık pek konusmamaya calısıyorum cunku erkekler dınlemeı pek sevmıyolarulen adam butungun evde yanlızım kapımı bı Allahın kulu calmıyor senınlede konusmazsam kımınle konusayım ben
öpüyorum canım İzmir'imin güzel kızları bol sohbetler
öpüyorum canım İzmir'imin güzel kızları bol sohbetler
aynı şekilde tatlım evlenmeden önceki arkadaşlıklar özleniyor ama benimde nerdeyse tüm arkadaşlarım başka yerlere taşındılar kimsem kalmadıburda. ev toplanmaları süper oluyor gırgır şamata benimde eşim pek konuşmazdı akşamları eve gelince ama sonunda onuda konuşkan yaptım vallahiii
ayyyyynasıl becerdın canım ben buturlu beceremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?