- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi balbocegi35
Ben kaçıyorum kocam gelmek üzere yemek yapcamGörüşürüz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep gell gel biz burdayıkpekii canımm ayy cok sevdim ben bu topiğii dertleri okumaktann bunalıma girmiştimm
kırbacımı çıkartmayım biz neciyizzz burdaBu topik normalde eğlenceli değil, ben geldim diye böyle oldu, Şanslısın bana denk geldin
iyiyiyz canımm iş çıkışına yaklaştık :) sonuna geldin :) bornovadanız :) sen nasılsın ?Nasılsınız hanımlar ne de çokmuşuz neresindensiniz ? :)
yokk canımm yaa gülmek icin söyledimm 5 -6 kız birara olunca duvara tırmananlar oluyorduöyle mi gözüküyorum
iyi akşamlar afiyet olsunnnn şekerim :)Ben kaçıyorum kocam gelmek üzere yemek yapcamGörüşürüz kızlar
şuan pasaportNasılsınız hanımlar ne de çokmuşuz neresindensiniz ? :)
pis patronçok fazla yazamıyorm, işyerinde izleniyorum
nurluuuuu93yokk canımm yaa gülmek icin söyledimm 5 -6 kız birara olunca duvara tırmananlar oluyordu
bende çıkmıştım :) günaydın herkeseee benn geldim başka kim var
bende çıkmıştım :) günaydın herkeseee benn geldim başka kim var
günaydınn bebişlerrrr :):) napıyosunuz bakiimm :)
çalışıyorum sen napıyosun canmgünaydınn bebişlerrrr :):) napıyosunuz bakiimm :)
nbr kankışşşGÜNAYDINLARRRRR
bende çalışıyorum yawrumm napimm topuklu giydim ayaklarım ağrımaya başladı yaaçalışıyorum sen napıyosun canm
hımm geçer inş.. güzel görünmenin acı tarafıı :)bende çalışıyorum yawrumm napimm topuklu giydim ayaklarım ağrımaya başladı yaa