- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Efferim sanahahahahah napıyonuz meselaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efferim sanahahahahah napıyonuz meselaaaa
tübe de git ağzını yıka te allahımSen konuşturuyon
Hmm rahatsın o zaman istediğin gibi takılırsın evde
bugün başlamasamm akşama başka planlarım vardı da yeni loyadan aldığım cicişşlerGiy gri pijamalarını kapıyı öyle aç
çocuk oluncada değişme , sonra dışardan iki ayaklı bi domuz bulup benim eşim kendine bakmıo bahanesini öne süürüolar, sen sen ol çocuk olunca daha bir süslenbennn neysemm aynıyımm :) hep süslüysen öyle olursunn evlenince değişmedim ama çocuk olunca değişeceğim sanırım
pekiii canımmm süslenmeyee devammm...çocuk oluncada değişme , sonra dışardan iki ayaklı bi domuz bulup benim eşim kendine bakmıo bahanesini öne süürüolar, sen sen ol çocuk olunca daha bir süslen
ben gidiyorum benim nişanlım manisada te çocuk uzakta niye böle yazıonuz allahım ya azcık duvara tırmanayımbugün başlamasamm akşama başka planlarım vardı da yeni loyadan aldığım cicişşler
oyyy kıyamam yaaa sendee eski arkadaslarım gibi ceviz+ball sonrada duvara tırmananlardan mısınben gidiyorum benim nişanlım manisada te çocuk uzakta niye böle yazıonuz allahım ya azcık duvara tırmanayım
:) Kocam için değil kendim için yapıyorum desene sen onabugün başlamasamm akşama başka planlarım vardı da yeni loyadan aldığım cicişşler
Oha bee... :) En azından var yani, ya hiç olmayanlar ne yapsınben gidiyorum benim nişanlım manisada te çocuk uzakta niye böle yazıonuz allahım ya azcık duvara tırmanayım
yaniii ölmedenn giymediğimm kalmasınn:) Kocam için değil kendim için yapıyorum desene sen ona
Tamam hadi hepsini giyenen kadar izinlisin o zamanyaniii ölmedenn giymediğimm kalmasınn
pekii canımm ayy cok sevdim ben bu topiğii dertleri okumaktann bunalıma girmiştimmTamam hadi hepsini giyenen kadar izinlisin o zaman
Bu topik normalde eğlenceli değil, ben geldim diye böyle oldu, Şanslısın bana denk geldinpekii canımm ayy cok sevdim ben bu topiğii dertleri okumaktann bunalıma girmiştimm
Şanslı olmak güzeldir memnun oldumBu topik normalde eğlenceli değil, ben geldim diye böyle oldu, Şanslısın bana denk geldin
Bende memnun oldum :)Şanslı olmak güzeldir memnun oldum
benimm yokkOha bee... :) En azından var yani, ya hiç olmayanlar ne yapsın
Böcük hiç halden anlamıyor Neden yok ne güzel işte kafa dinle, özgürlüğünün tadını çıkar, elin oğlu gelip bütün düzenini yıkacakbenimm yokk
derdiniz neyse biran öncee geçer inş..walla bana ii geldiniz kızlar.. derdim başımdan aşkınn kafam dağıldı burda :)