- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
sefa getirdin kız oh oh yandan gelllBenim memleketimin topiği yok bende gelcem banane
Senin memleket neresi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sefa getirdin kız oh oh yandan gelllBenim memleketimin topiği yok bende gelcem banane
Aslen Muş, Doyduğum yerlere göre; Ankara, Balıkesir, şimdide İstanbul :) Eşimden ötürüde Malatya bidesefa getirdin kız oh oh yandan gelll
Senin memleket neresi?
Şimdi de İzmirli oldunAslen Muş, Ankara, Balıkesir, şimdide İstanbul :) Eşimden ötürüde Malatya bide
Hee demi yurdumun her yeri benim memleketimŞimdi de İzmirli oldun
Canım sıkılıo bdv ye bakıorum , oku oku içim şişti bu ne yaw herkes çok dertliAslen Muş, Doyduğum yerlere göre; Ankara, Balıkesir, şimdide İstanbul :) Eşimden ötürüde Malatya bide
?Hee demi yurdumun her yeri benim memleketim
Ben 2 gün takılıp 1 gün araveriyorum, hiç ara vermeden içi şişiyor insanın, zor ya Allah aşılamayacak dert vermesinCanım sıkılıo bdv ye bakıorum , oku oku içim şişti bu ne yaw herkes çok dertli
Aminn aminnn . Aldatılanları okuyunca tüğlerim ürperiyor, zaten güvenmeyen bi tipim , evlenmesem mi diye düşünüyorum geriliyorum , ruh halime yansıyor farkettimBen 2 gün takılıp 1 gün araveriyorum, hiç ara vermeden içi şişiyor insanın, zor ya Allah aşılamayacak dert vermesin
Bende öyleyim, aşırıda kıskançlık var bende birde, okudukça beynimde şimşekler çakıyor Eşim sağolsun çekiyo garibimAminn aminnn . Aldatılanları okuyunca tüğlerim ürperiyor, zaten güvenmeyen bi tipim , evlenmesem mi diye düşünüyorum geriliyorum , ruh halime yansıyor farkettim
kocayı canından bezdirmişindir napsınBende öyleyim, aşırıda kıskançlık var bende birde, okudukça beynimde şimşekler çakıyor Eşim sağolsun çekiyo garibim
Olsun olsun gel hoşgeldin ege candır canselamm herkesee bende izmir kızı değilim ama eşten dolayı izmirdeyim artık ve egeyi çokkkk seviyorumm..
aynen öyleee ayy ama sıkılmaya da başladım sankii kızlar gezilecek yerlerden bahsedelim mi ??Olsun olsun gel hoşgeldin ege candır can
olur olur bana sor ben sana söyliimaynen öyleee ayy ama sıkılmaya da başladım sankii kızlar gezilecek yerlerden bahsedelim mi ??
Henüz o kadar bezmedi ama yakındır Napim ya biliyordu evlenirken, göz önünde bulunduraydıkocayı canından bezdirmişindir napsın
nişanlım kıskançlık yapsa ben çemkiriom ben yapsam o çemkirio
nerelere gittin ilk önce onu söyle ben sana geri kalanını diyimaynen öyleee ayy ama sıkılmaya da başladım sankii kızlar gezilecek yerlerden bahsedelim mi ??
bilmem kiiiolur olur bana sor ben sana söyliim
sen kimlerdensin anlat bakim?
ben evlenince nasıl biri olcam çok merak ediorum hehehe hergün süslü püslü olurum o kesin zatenHenüz o kadar bezmedi ama yakındır Napim ya biliyordu evlenirken, göz önünde bulunduraydı
Ban öyle olmadım ama bilemem :)ben evlenince nasıl biri olcam çok merak ediorum hehehe hergün süslü püslü olurum o kesin zaten
kipa carrefour ennnn cokkkkkk kemeraltı , alsancak , karsıyaka , aliağa , foça , doğal yaşam parkı mavişehirdeki avm .. aklıma gelenlernerelere gittin ilk önce onu söyle ben sana geri kalanını diyim