- 2 Ocak 2013
- 3.085
- 1.041
- Konu Sahibi balbocegi35
Nazlı bizim kızlar nazlı Herkes kendi ilgi alanında başka konulardadır. BDV ye konu açalım İzmirlileri bulamıyoruz çok dertliyiz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi fikir bak bu sonra bizi kaç parça halinde kaç kişi ile bölüşürler bunu da düşünmek lazım BDV bu çok tehlikeliii tıssssNazlı bizim kızlar nazlı Herkes kendi ilgi alanında başka konulardadır. BDV ye konu açalım İzmirlileri bulamıyoruz çok dertliyiz diye
Ne var yani bu da bizim derdimiz ne saçma dertler görüyoruz deriz hıhh Neyse biz yine uslu uslu oturup bekleyelim
Ne var yani bu da bizim derdimiz ne saçma dertler görüyoruz deriz hıhh Neyse biz yine uslu uslu oturup bekleyelim
huu huuu bende varım :)
huu huuu bende varım :)
Ahanda biri gelmiştir lo
Hoşgeldin izmirli hatunnn nasılsın ?
Hoşgeldinnn birini düşürdük
İyidir akşam olsa da gitsem modundayım şirkette denetim var çok sıkıldım sıkılırken bu topiğe rastladım
hoşbulduk şekerler iyidir sizleri sormalı
Ayyy bende mağdurum senin gibi işte çok sıkılıyorum o yüzden sıyırıyorum arada bi kendime geliyorum sanada tavsiye ederim , bak iyi ki de bulmuşsun
ee tanıt kendini bakimm hatunEvet iyi ki bulmuşum takılırım arada takipteyim
Maşallah ne güzelll , isim düşündün mü oğluna ?Hımmm 28 yaşındayım evliyim bir kızım var şimdi bir de oğlum olacak
İki isim düşünüyoruz bir tanesi Ali kesin. Yanına ikinci ismi net değil. Gültepede evimiz sen nerdesin? Evlilik ne zaman?
Amin canım sağol. Hafta içi annemde kalıyoruz biz şirinyerdeyiz kızıma annem bakıyor o da daha 1 yaşında ikinci biraz hızlı geldi :) Şimdiden stres basmıştır Allah yardımcınız olsun gerçekten ortalık karışık çok üzülüyorum