banada özelden atar mısın canım numarasını
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada özelden atar mısın canım numarasını
o fiestadaki sevgide herkese aynı şeyi söylüyo demekki. bana ve arkadaşıma da aynısını söyledi. cenkte tam fiyaskoydu yani. kağıda yazıp veriyo ama biri bile çıkmadı yani. muratta öyle salladı. sen annene benziyosun dedi bende tam hayır benzemiyorum dicektim o anki yüz ifademden anladı bilemediğini yüzün değil huyun benziyo dedi ama 2side yanlış. ben babama benziyorum. ve bunun dışındaki hiçbirşeyi de bilemedi
bana be arkadaşıma aynısını söyledi. kilit al oku sonra denize at falan. unuttum şimdi ne dediğini tam hatırlamıyorum ama.
harika bir istatistik olmuş ellerine sağlık :) şu belevindekinin numarasını bende istiyorum.bu arada şemiklerdeki hakkındaki düşüncelerinide mutlaka bekliyorum :)
Bostanlı'daki Sevgi Hanım'ın iyi bir elektriği var. Geçmişle ilgili bildiğini söyleyebilirim.
Gelecekle ilgili söylediklerininse biraz zamanı var ama bence de denemeye değer.
merhabaaa
belevi berbattı tek kelime ileee...nasıl salladı naslll vede 50 tl hayatta gitmem 4 kişiydik ve 4 müzede salladı tek birsey bile tutturamadı zaten gelecekle ilgili en yakın verdiği tarih 2 yıl sonra hep..birde hepimiz doğustan sübyana karısmısızz:))))))) kısmetimiz kapalıymsss...kesinlikle gitmeyin...
semiklerdeki gayet iyiydiii tüm mevcut konuları bildiii cokta sıcak kanlıydı yakn zamanlar için seyler söyledi cıkıp cıkmadıgnı yazarmm..ama genel anlamda memnun kaldımmm...ama herkese bakmıooo...
fısıltı kafe ramazannla aynı seyleri söledi hemen hemen tarihleride aynı söledi o yüzden ramazana gidin ulasabiliteniz daha kolay cünkü...
müjgan murat ehhh yani bence bu üçü arasındaaa...
şimdi sırada pasaklı,gülistan ve samyeli kafe kaldı...bakalm onlar ne dicekk...
yazarım size yine yorumlarımı
şemiklerdeki kim acaba,bide neden herkese bakmıyo ki ? rica etsem bigi verirmisiniz? ramazana başka giden varmı,falı tatmin ediyomu yoksa sallıyomu.acilgitmem lazım iyi birine yardım ütfen:84:
yaptın mı ben yaptım gerçi bana verirken dedi başka müşterilerimede verdim çoğu kişiyi böyle evlendirdik diye
yok be yaptım ben ama hala bekarım yani işler kesat:))