Merhaba arkadaşlar. Size 7 yıl önceki bir fal deneyimimi paylaşmak istiyorum.Denizlide arkadaşlarımın ısrarıyla şu anda nerede olduğunu hatırlayamadığım bir kadının evine gitmiştik, kadının tarot falını çok iyi baktığı söyleniyordu ben de arkadaşlarımı kıramadım ve gittik. Kadın fala bakmaya başladı ben o sıra henüz kimya bölümünü kazanmıştım 1-2 aydır okuyordum bölümde. Kadın bana sen bunu bölümü sevmiyorsun şu anda kimya okuyorsun demişti, ama bu sene sonunda sen bu bölümü bırakıp izmir'de güzel sanatlarla ilgili bir bölüm okuyacaksın dedi.Nisan ayında bir erkekle tanışıp nişan yapacaksınız demişti ve babamın kalp krizlerinden bahsetti. Şu anda 7 sene olduğunu için tam hatırlayamıyorum fakat bir ton şey söylemişti ve hepsi de çıktı, şu anda ben izmirde moda bölümünde okuyorum ve dediği gibi nisan ayında tanıştığım biriyle nişanlandım, babam kalp krizi geçirdi vs. Hatırlayabilsem evini ya da adını mutlaka tekrar gitmek isterdim.
Şu anda izmirde olduğum gene arkadaşlarımın ısrarıyla pasaklı birsen'e gitmiştim.3 yıl kadar önce , onun dediklerini de tam hatırlayamıyorum fakat nişanlımdan ayrılacağımı söylemişi gerçektende ayrıldık diğer arkadaşıma da eski sevgilisiyle tekrar barışacaklarını söylemişti tabi arkadaşım ayrılalı seneler geçmişti tarif ettiği kişiyle şu anda evlilik hazırlıkları yapıyorlar. Şu anda kadının telefonunu bulamıyorum, ulaşabilsem tekrar gitmeyi isterim.