Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen acilen bana da verin nolurrrr :))) çok yakın banaaa..
sende aradinmi sevgi hanimi, eger aradiysan nezaman gidiceksin, bilgi ver bize lütfen, ben pazartesi gitcem
hemen acilen bana da verin nolurrrr :))) çok yakın banaaa..
hayır canım daha gitmedim aramadım bile ama bu hafta içinde vişnelikekimi alır giderim herhalde :))[
:))) ben yarin yada sali günü gitcem
bostanlı iskeleye yakın adı sevgi randevusuz gıdılmıyormuş herkezı evıne alıp bakmazmış isteyene özleden tlf verırım 15 tl bakıyormuş
yeni bir falcı buldum kızlar karşıyaka bostanlıda evınde bakıyor dun bır arkadasla gittik çok şeyi bildi gelecek kısa vade verdı bakalım çıkacakmı öyle herkeze bakmıyor
eger bir falcı hoca tavsiye ediyorsa hoca ve falcı ortaktır.illa bende büyü var diyorsan ve inanıyorsan ben sana daha uygun birini tavsiye ederim ve kesi sonuç elde edersin.
missdance banada çoğu falcı büyü var dedi ve şimdiye kadar o kadar çok param gittiki anlatamam ve günden güne herşey dahada kötüleşti hayatım durdu resmen 4 yıldır lütfen bana yukarıda bahsettiğin kişe nasıl ulaşıcağımı nerde olduğunu mesaj atarmısın yardımcı olursan çoksevinirim........
ne kadar zaman sonra verdiklerinin yararını görcekmişsin peki bide sorunlarını omu söyledi senmi canımm
canım ben sana vereyim ben gittim dua veriyor daha ben yeni gittim bir etkisi yok ama tam söyledikleriniz yapmadan iyi kötü yorum yapamıyorum sevket hoca:xxxxxxxxxxxxxxbayraklı lisesine yakın bir yer biraz karışık
nerden gitceğini söylersen tarif ederim canım
ne kadar zaman sonra verdiklerinin yararını görcekmişsin peki bide sorunlarını omu söyledi senmi canımm