- 12 Şubat 2009
- 39
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazmıştım canm kimin gidip memnun kaldığını.bende face gruptan gördüm googledan aratırken ama o yıldızname fiyatı yazıyo.yıldızname zaten hep o fiyatlarda 40-70 arasında bakıyolar.hiç 10-20 tlye yıldızname bakan birini görmedim:) ama normal fal falan ne kadara bakıyo hiç bilmiyorum.aslnda konuşup bilgi almak lazmashle teşekkürler ama yeşil yurttaki kadın snaırım 50 ye bakıyor ya çok pahllı bu kadına kim gidip memnun kalmışş?
ashle evet cnm yaa yaa ozaman 40.000 li bişidi eski parayla.duyan olursa hbr verin kızlar şu özden kaptaları nekadar olursa olsun gitmek istiyorum ona ben.
50 mii çokmu ii bakıyo bu kadın söyledikleri çıkıyomuymuş?
yazmıştım canm kimin gidip memnun kaldığını.bende face gruptan gördüm googledan aratırken ama o yıldızname fiyatı yazıyo.yıldızname zaten hep o fiyatlarda 40-70 arasında bakıyolar.hiç 10-20 tlye yıldızname bakan birini görmedim:) ama normal fal falan ne kadara bakıyo hiç bilmiyorum.aslnda konuşup bilgi almak lazm
ashle ben bugün telde konuştum bayanın adı güneşş 20 ytl ye bakıo muş yıldıznameyi su falı 50 miş yıldızname hayatınızın 60 yaşına kadar olan kısmını kapsar dedi su falıysa 50 imiş o geleck 5 senetyi daha ayrıntılı gösterir dedi
kızlar bi arkadaştan öğrendim yeşilyurtta fal bilim merkezi varmış arkadaşım kuzeniyle gitmiş kuzeni baktırmış yıldızname falan herşeyi bilmiş işleri rast gitmiyomuş kızın.demiş evinde odanda kahverengi küçük bi ayı var.onun içini sök ve yak o ayıyı demiş.kız eve gitmiş ayının içini skmüş muska çıkmş bide sarı bi yap sürülmüş galiba domuz yağıymış.yani bukadarınıda bilebiliyosa ben gidicem:) buarada kadını aradım yarın gidicektim.ama kadın şehir dışındaymış 10 gün sonra gelicem dedi off 10 gün geçsinde hemen gidicem sizide bilgilendiririm:)
cnm bana da telefonunu atar mısın özel mesajla