şrinyer natonun orada özelde msj hakmızı varmı bılmıyorum buradan tlf verılmıyor sanırımşirinyerdeki demişsiniz ama yer söylememişsiniz ki?nerde bu yer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şrinyer natonun orada özelde msj hakmızı varmı bılmıyorum buradan tlf verılmıyor sanırımşirinyerdeki demişsiniz ama yer söylememişsiniz ki?nerde bu yer?
kızlar bi arkadaştan öğrendim yeşilyurtta fal bilim merkezi varmış arkadaşım kuzeniyle gitmiş kuzeni baktırmış yıldızname falan herşeyi bilmiş işleri rast gitmiyomuş kızın.demiş evinde odanda kahverengi küçük bi ayı var.onun içini sök ve yak o ayıyı demiş.kız eve gitmiş ayının içini skmüş muska çıkmş bide sarı bi yap sürülmüş galiba domuz yağıymış.yani bukadarınıda bilebiliyosa ben gidicem:) buarada kadını aradım yarın gidicektim.ama kadın şehir dışındaymış 10 gün sonra gelicem dedi off 10 gün geçsinde hemen gidicem sizide bilgilendiririm:)
şrinyer natonun orada özelde msj hakmızı varmı bılmıyorum buradan tlf verılmıyor sanırım
kızlar bi arkadaştan öğrendim yeşilyurtta fal bilim merkezi varmış arkadaşım kuzeniyle gitmiş kuzeni baktırmış yıldızname falan herşeyi bilmiş işleri rast gitmiyomuş kızın.demiş evinde odanda kahverengi küçük bi ayı var.onun içini sök ve yak o ayıyı demiş.kız eve gitmiş ayının içini skmüş muska çıkmş bide sarı bi yap sürülmüş galiba domuz yağıymış.yani bukadarınıda bilebiliyosa ben gidicem:) buarada kadını aradım yarın gidicektim.ama kadın şehir dışındaymış 10 gün sonra gelicem dedi off 10 gün geçsinde hemen gidicem sizide bilgilendiririm:)
ashlecim lütfen bana yeşilyurttaki hanımın numarasını yollarmısın bulamadım googledan bi de gülistan gümrükte mi yine aynı yerde mi fırıncı cafeden ayrıldı diye duymuştumm
kızlar ben alıye gıttım merale gıttım ve mujganada baktırdım sevdaya da gıtmıstım bunlar hepsı son bır ay da gıttıklerım acıkcası en cok mujgan benı memnun ettı umarım dedıklerı cıkar sevda bazen cok gelısı guzel bakıo cunku cok yogun,ali cok pozıtıf ve meral de cok tatlı ve ıddıalı konusuo..
ashlee bu gulıstan nerde bıde oraya gıdeyım dıyorum??
bide ege tvde çıkan bi astrolog vardı özden kaptanlar die.buda sağlam bi kadındı.
alsancakta kendi yerinde tarot bakıodu yıldız haritası çıkarıodu aramıştım nekadar önceydi hatırlamıorum 40 liraydı çok gelmişti gitmemiştim ne büyük bi hata yapmışım diorum ve bu kadın hepimizin aradığı falcı olabilir die düşünüorum.
şimdi nerdedir acaba duyan bilen varmı aramızda??