Kızlar bugün AnneBoleyn ile birlikte Bornovada Samyeli Cafede Serpil'e gittik...
Bazı arkadaşlar pek bir tavsiye etmişti...
Keşke paramızı doğrudan bir çöp kutusuna atsaymışız...en azından zamanımız boşa gitmezdi.
Yani sallanır ama bu kadar sallanmaz... Çok net söyleyebilirm kadın Tarot kartlarının anlamlarını dahi bilmiyor...hem kendim az çok bildiğim hemde falda not aldığım ve gelince google da baktığım için bu kadar net konusuyorum...
Önce kartlara İhlas ve Fatiha falan okudu ki.. bu zaten bana bir ,ne oluyor kardeşim dedirtti...
Yani pes..fal bakıyorsun Kurandan ayet okuyorsun..
Neyse.. açtı ve hayatında kimse yok dedi..
10 aydır süren bir ilişkim var..
Dayanamadım..bir ilişkim var dedim.. Bu sefer 'yani evli,nişanlı değilsin demek istedim ben' dedi..
Babamın işle ilgili hatalarından pişman olduğunu ve daha iyi şeyler yapmayı düşündüğünü söyledi..
Babam vefat etti dedim. ( 10 yıl olacak neredeyse ) Ben yaşasaydı bunları yapmayı düşünürmüş diyecektim sen ağzımdan lafı aldın dedi...
Erkek kardesin var dedi.. Ata binen bir adam kartı sebebiyle... Evet dedim..
Öğrenci mi dedi.. Yok dedim..Kardeşim evli ve bir şirkette müdür :))
Başka erkek kardesin var dedi.. Yok dedim.. O zaman sen aslında erkek gibi güçlü bir kadınsın dedi...
Sevgilimin bana iyi bir eş,kardeşime bir abi ve anneme iyi bir damat olacağını söyledi..Ama annem 1995 te öldü...Nasıl iyi damat olacak merak ediyorum..
2 kardeşsiniz dedi... Erkek kardeşim ve ben.... Kızları göremedi sanırım :)) oysa epey var...
Sevgilimle evlenecekmişiz...
Ve o bekarmış...
Oysa boşanmış ve çocuklu....
Yani daha sayayım mı :))
Son yılllarda bu kadar sallayan ve Tarot hakkkında bişi bilmeyen başka bir falcı görmedim...
Kimseyi kötülemeyi sevmiyorum ama parama acıdım... Yazık...
Üstelik o ritüel bölümü ayrı bir sıkıntı...
Yok elini kartların üstünde gezdir , ısınma hissedince kartı seç... 2 dakikada bir kart sececk şekilde konsantre ol falan...
Gerçekten sürekli bitsin bu işkence kalkıp gideyim dedim...
Kimseye tavsiye etmiyorum...
Berbattı..... Sanırım Missdance'ın bahsettiği Kordondaki Çingene falcı Pakize daha iyi bakıyordur :))
Sokağa atacak çok paranız,boş vaktiniz varsa ve aptal yerine konmaktan rahatsiz olmuyorsanız ancak o zaman Samyeli Serpil'e gidin...
Aksi halde uzak durun :))
Bu arada ben daha önce fena değildi diye düşünsemde Missdance'in önerdiği Güzin hanım bunun yanında Nostradamus gibi kalır...
Yazık oldu Cumartesime...
Bu arada AnneBoleyn'le konustukça daha kötü hissettik çünkü birçok konuda aynı şeyleri söylemiş bize :))
kelimesi kelimesine...........