slm,bende sizler gibi fala merakliyim, en agzindan hayatimizda bazi olumsuz seyler olunca, fal baktirmak iyi geliyo, bugün ksk merale fal baktirdim, gecmisimi ve suanki durumu bildi, hatda söyledi birsey, bu aksam üzeri oldu. sevdam cafede sevda hanim var onada gecen hafta baktirmistim, oda simdiki durumu bildi, gecmis hakinda fazla birsey demedi, ama beni ve etrafimdaki insanlari onlarin sorunlarini da bildi ve gelecek icin güzel seyler dedi ama bekliyorum daha zamani var. ksk da müjgan cafede selda diye biri fal bakiyo, oda fena bakmiyo, arada bi gider baktirim, ilk baktigi zaman cok iyi bakmisti ama zamanla beni tanidigi icin hayatima daha iyi bildigi icin ilk baktigi gibi bakmiyo ama bence gitmemisseniz gidin cünkü bana ilk baktigi zaman dedigi hersey nerdeyse cikti, münkün degil dedigim seyler bile cikti. bide ravazza cafde bi bayana baktirmistim, iki kere gittim o bayana, ilk gitigimde beni sok etti, herseyi bildi, arkadasimin nereli oldugunu bile söyledi ama ikincide biraz saladi sanki fena bakmadi ama ilki gibi degildi. Artik mutlu olsakta bu falari biraksak, cünkü gercekten cok para gidiyo